EKERENSE SLOTENMAKERIJ

Contactgegevens EKERENSE SLOTENMAKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EKERENSE SLOTENMAKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

EKERENSE SLOTENMAKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEHOEKSTRAAT 69; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35422534 (+32-35422534) 35422534 (+32-35422534)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EKERENSE SLOTENMAKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EKERENSE SLOTENMAKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EKERENSE SLOTENMAKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EKERENSE SLOTENMAKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EKERENSE SLOTENMAKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EKERENSE SLOTENMAKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EKERENSE SLOTENMAKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EKERENSE SLOTENMAKERIJ
Products information EKERENSE SLOTENMAKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'articles divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EKERENSE SLOTENMAKERIJ
(Get full report from official database of BE for EKERENSE SLOTENMAKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor EKERENSE SLOTENMAKERIJ
Addition kinds of activities for EKERENSE SLOTENMAKERIJ

07510300. Schapendiensten | Sheep services
26210501. Kunst papier | Art paper
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec
76990302. Oliebrander reparatie service | Oil burner repair service
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij EKERENSE SLOTENMAKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EKERENSE SLOTENMAKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EKERENSE SLOTENMAKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EKERENSE SLOTENMAKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

Zoek naar antwoorden van EKERENSE SLOTENMAKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of EKERENSE SLOTENMAKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor EKERENSE SLOTENMAKERIJ. Laat een reactie achter voor EKERENSE SLOTENMAKERIJ. EKERENSE SLOTENMAKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EKERENSE SLOTENMAKERIJ. Leave a respond for EKERENSE SLOTENMAKERIJ. EKERENSE SLOTENMAKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EKERENSE SLOTENMAKERIJ op de google maps. Adres en contacten EKERENSE SLOTENMAKERIJ
Location of EKERENSE SLOTENMAKERIJ on the google maps. Address and contacts of EKERENSE SLOTENMAKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come EKERENSE SLOTENMAKERIJ EKERENSE SLOTENMAKERIJ: DE OLIFANT (SLAAPSPECIALIST) | NELLY CLAES | AXPRESS | CINEY AUTO RETRO | COIFFURE BERNARD

Other related companies as EKERENSE SLOTENMAKERIJ: DE OLIFANT (SLAAPSPECIALIST) | NELLY CLAES | AXPRESS | CINEY AUTO RETRO | COIFFURE BERNARD

EKERENSE SLOTENMAKERIJ is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EKERENSE SLOTENMAKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf EKERENSE SLOTENMAKERIJ bevindt zich op het adres: DRIEHOEKSTRAAT 69; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations à domicile d'articles divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van EKERENSE SLOTENMAKERIJ is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EKERENSE SLOTENMAKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EKERENSE SLOTENMAKERIJ, openstaande posities, locatie van EKERENSE SLOTENMAKERIJ op de kaart.

EKERENSE SLOTENMAKERIJ is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EKERENSE SLOTENMAKERIJ, company assigned to the tax number BE06741729736. The company EKERENSE SLOTENMAKERIJ is located at the address: DRIEHOEKSTRAAT 69; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations à domicile d'articles divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of EKERENSE SLOTENMAKERIJ is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EKERENSE SLOTENMAKERIJ is not available. You also can look at reviews of EKERENSE SLOTENMAKERIJ, open positions, location of EKERENSE SLOTENMAKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EKERENSE SLOTENMAKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EKERENSE SLOTENMAKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EKERENSE SLOTENMAKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EKERENSE SLOTENMAKERIJ, employees, financial statistics.