De Nil Veerle

Contactgegevens De Nil Veerle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Nil Veerle: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Nil Veerle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kantonstraat 25; 9320; Aalst (Nieuwerkerken), België

Telefoon (phone): 053 84 00 04 (+32-053 84 00 04) 053 84 00 04 (+32-053 84 00 04)

Fax (fax): +32 (64) 104-41-24 +32 (64) 104-41-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Nil Veerle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Nil Veerle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Nil Veerle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Nil Veerle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Nil Veerle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Nil Veerle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Nil Veerle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Nil Veerle
Products information De Nil Veerle

BTW identificatienummer (tax): BE07084503173
Ondernemingsnummer: 1953613281
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Nil Veerle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Nil Veerle
(Get full report from official database of BE for De Nil Veerle)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Nil Veerle
Addition kinds of activities for De Nil Veerle

224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
367200. Printplaten | Printed circuit boards
506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij De Nil Veerle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Nil Veerle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Nil Veerle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Nil Veerle. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

 • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

 • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

 • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

 • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

  Type: Studentenjob

  Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

 • IT programmeur C# (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

  Type: Vaste Job

  Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

 • New Product Developer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

  Type: Vaste Job

  Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

Zoek naar antwoorden van De Nil Veerle in sociale netwerken
Look for responds of De Nil Veerle in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Nil Veerle. Laat een reactie achter voor De Nil Veerle. De Nil Veerle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Nil Veerle. Leave a respond for De Nil Veerle. De Nil Veerle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Nil Veerle op de google maps. Adres en contacten De Nil Veerle
Location of De Nil Veerle on the google maps. Address and contacts of De Nil Veerle

Andere gerelateerde bedrijven als come De Nil Veerle De Nil Veerle: HENRI SEUTIN | Maene-Slabbinck BVBA | GARAGE MUSIN | FA. GROVEN STYLE | MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS

Other related companies as De Nil Veerle: HENRI SEUTIN | Maene-Slabbinck BVBA | GARAGE MUSIN | FA. GROVEN STYLE | MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS

De Nil Veerle is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Nil Veerle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07084503173. Het bedrijf De Nil Veerle bevindt zich op het adres: Kantonstraat 25; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Nil Veerle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Nil Veerle is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Nil Veerle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Nil Veerle, openstaande posities, locatie van De Nil Veerle op de kaart.

De Nil Veerle is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Nil Veerle, company assigned to the tax number BE07084503173. The company De Nil Veerle is located at the address: Kantonstraat 25; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Nil Veerle were not found.
The main activity of De Nil Veerle is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Nil Veerle is not available. You also can look at reviews of De Nil Veerle, open positions, location of De Nil Veerle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Nil Veerle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Nil Veerle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Nil Veerle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Nil Veerle, employees, financial statistics.