FA. GROVEN STYLE

Contactgegevens FA. GROVEN STYLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. GROVEN STYLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. GROVEN STYLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 110; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11688021 (+32-11688021) 11688021 (+32-11688021)

Fax (fax): +32 (51) 525-12-88 +32 (51) 525-12-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. GROVEN STYLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. GROVEN STYLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. GROVEN STYLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. GROVEN STYLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. GROVEN STYLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. GROVEN STYLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. GROVEN STYLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. GROVEN STYLE
Products information FA. GROVEN STYLE

BTW identificatienummer (tax): BE08624511718
Ondernemingsnummer: 5408538818
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Feux Ouverts.. Produits: Poêles.

Product categorie (product category): Quincailleries. Magasins spécialisés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. GROVEN STYLE
(Get full report from official database of BE for FA. GROVEN STYLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. GROVEN STYLE
Addition kinds of activities for FA. GROVEN STYLE

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
251403. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
512202. Toiletartikelen | Toiletries
16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec

Werken bij FA. GROVEN STYLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. GROVEN STYLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. GROVEN STYLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. GROVEN STYLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van FA. GROVEN STYLE in sociale netwerken
Look for responds of FA. GROVEN STYLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. GROVEN STYLE. Laat een reactie achter voor FA. GROVEN STYLE. FA. GROVEN STYLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. GROVEN STYLE. Leave a respond for FA. GROVEN STYLE. FA. GROVEN STYLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. GROVEN STYLE op de google maps. Adres en contacten FA. GROVEN STYLE
Location of FA. GROVEN STYLE on the google maps. Address and contacts of FA. GROVEN STYLE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. GROVEN STYLE FA. GROVEN STYLE: FA. OSSELAER | GUIDO ELSEN | WILLY VAN DE SIJPE | Puvrez X | BUREAU D'ETUDES VA2

Other related companies as FA. GROVEN STYLE: FA. OSSELAER | GUIDO ELSEN | WILLY VAN DE SIJPE | Puvrez X | BUREAU D'ETUDES VA2

FA. GROVEN STYLE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. GROVEN STYLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624511718. Het bedrijf FA. GROVEN STYLE bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 110; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quincailleries. Magasins spécialisés. Lijst met producten zijn Produits: Feux Ouverts.. Produits: Poêles..
De hoofdactiviteit van FA. GROVEN STYLE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. GROVEN STYLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. GROVEN STYLE, openstaande posities, locatie van FA. GROVEN STYLE op de kaart.

FA. GROVEN STYLE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. GROVEN STYLE, company assigned to the tax number BE08624511718. The company FA. GROVEN STYLE is located at the address: TIENSESTEENWEG 110; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quincailleries. Magasins spécialisés. List of products are Produits: Feux Ouverts.. Produits: Poêles..
The main activity of FA. GROVEN STYLE is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. GROVEN STYLE is not available. You also can look at reviews of FA. GROVEN STYLE, open positions, location of FA. GROVEN STYLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. GROVEN STYLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. GROVEN STYLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. GROVEN STYLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. GROVEN STYLE, employees, financial statistics.