GUIDO ELSEN

Contactgegevens GUIDO ELSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO ELSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO ELSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNGAARDSTRAAT 26; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16635137 (+32-16635137) 16635137 (+32-16635137)

Fax (fax): +32 (53) 888-16-28 +32 (53) 888-16-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO ELSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO ELSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO ELSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO ELSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO ELSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO ELSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO ELSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO ELSEN
Products information GUIDO ELSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03739715576
Ondernemingsnummer: 5708190917
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GUIDO ELSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO ELSEN
(Get full report from official database of BE for GUIDO ELSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO ELSEN
Addition kinds of activities for GUIDO ELSEN

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
091999. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
874299. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec
50519906. Platen, metaal | Plates, metal
51690803. hars | Rosin
73190202. Couponverdeling | Coupon distribution
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij GUIDO ELSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO ELSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO ELSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO ELSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van GUIDO ELSEN in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO ELSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO ELSEN. Laat een reactie achter voor GUIDO ELSEN. GUIDO ELSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO ELSEN. Leave a respond for GUIDO ELSEN. GUIDO ELSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO ELSEN op de google maps. Adres en contacten GUIDO ELSEN
Location of GUIDO ELSEN on the google maps. Address and contacts of GUIDO ELSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO ELSEN GUIDO ELSEN: FLN. PARLEVLIET HARING & VISGROOTH NV | CAROLE DE JONCK | GILBERTE DEMARSIN | Turpa NV | VAN HOUT

Other related companies as GUIDO ELSEN: FLN. PARLEVLIET HARING & VISGROOTH NV | CAROLE DE JONCK | GILBERTE DEMARSIN | Turpa NV | VAN HOUT

GUIDO ELSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO ELSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739715576. Het bedrijf GUIDO ELSEN bevindt zich op het adres: WIJNGAARDSTRAAT 26; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Pleisterwerk. Producten gemaakt in GUIDO ELSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO ELSEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO ELSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO ELSEN, openstaande posities, locatie van GUIDO ELSEN op de kaart.

GUIDO ELSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO ELSEN, company assigned to the tax number BE03739715576. The company GUIDO ELSEN is located at the address: WIJNGAARDSTRAAT 26; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Pleisterwerk. Products created in GUIDO ELSEN were not found.
The main activity of GUIDO ELSEN is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO ELSEN is not available. You also can look at reviews of GUIDO ELSEN, open positions, location of GUIDO ELSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO ELSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO ELSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO ELSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO ELSEN, employees, financial statistics.