MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS

Contactgegevens MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 55; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36652403 (+32-36652403) 36652403 (+32-36652403)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS
Products information MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de meubles: Matelas, Meubles Coloniaux, Chambres 脿 Coucher.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS
(Get full report from official database of BE for MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS
Addition kinds of activities for MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS

509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
22540103. Shorts, slipjes, lades (ondergoed), breien | Shorts, briefs, drawers (underwear), knit
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. Laat een reactie achter voor MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. Leave a respond for MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS. MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS op de google maps. Adres en contacten MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS
Location of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS on the google maps. Address and contacts of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS: Finaudit SPRL | KELLETER | LUNDIA | J. DUTEILLE | Int茅rieur Bois

Other related companies as MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS: Finaudit SPRL | KELLETER | LUNDIA | J. DUTEILLE | Int茅rieur Bois

MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 55; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Matelas, Meubles Coloniaux, Chambres 脿 Coucher..
De hoofdactiviteit van MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, openstaande posities, locatie van MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS op de kaart.

MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, company assigned to the tax number BE02765228271. The company MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS is located at the address: DORPSSTRAAT 55; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Matelas, Meubles Coloniaux, Chambres 脿 Coucher..
The main activity of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS is not available. You also can look at reviews of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, open positions, location of MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIDNIGHT SLEEPSYSTEMS, employees, financial statistics.