Bizz-Art

Contactgegevens Bizz-Art: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bizz-Art: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bizz-Art

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue en-Bois 30; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 225 19 17 (+32-04 225 19 17) 04 225 19 17 (+32-04 225 19 17)

Fax (fax): +32 (83) 736-93-95 +32 (83) 736-93-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bizz-Art: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bizz-Art"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bizz-Art"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bizz-Art, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bizz-Art. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bizz-Art, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bizz-Art. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bizz-Art
Products information Bizz-Art

BTW identificatienummer (tax): BE03029174804
Ondernemingsnummer: 9810760498
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Bizz-Art zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bizz-Art
(Get full report from official database of BE for Bizz-Art)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bizz-Art
Addition kinds of activities for Bizz-Art

23990601. Visnetten | Fishing nets
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
32719904. Blokken, beton: schoorsteen of open haard | Blocks, concrete: chimney or fireplace
50930105. Afval papier | Waste paper
51490805. Soepen, behalve bevroren | Soups, except frozen
51990402. jute | Burlap

Werken bij Bizz-Art: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bizz-Art: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bizz-Art. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bizz-Art. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

 • Plaatser (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

 • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

 • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

 • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PROPIO

  Type: Dienstenchequebaan

  U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

 • Personal Trainer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

 • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

  Regio: ERPE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Flexijob

  je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van Bizz-Art in sociale netwerken
Look for responds of Bizz-Art in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bizz-Art. Laat een reactie achter voor Bizz-Art. Bizz-Art bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bizz-Art. Leave a respond for Bizz-Art. Bizz-Art on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bizz-Art op de google maps. Adres en contacten Bizz-Art
Location of Bizz-Art on the google maps. Address and contacts of Bizz-Art

Andere gerelateerde bedrijven als come Bizz-Art Bizz-Art: Danhieux J | RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) | BRIDGE CLUB B.A.H. | DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES | GUNTHER HINTERMAIER

Other related companies as Bizz-Art: Danhieux J | RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) | BRIDGE CLUB B.A.H. | DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES | GUNTHER HINTERMAIER

Bizz-Art is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bizz-Art, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029174804. Het bedrijf Bizz-Art bevindt zich op het adres: Rue en-Bois 30; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bizz-Art zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bizz-Art is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bizz-Art is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bizz-Art, openstaande posities, locatie van Bizz-Art op de kaart.

Bizz-Art is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bizz-Art, company assigned to the tax number BE03029174804. The company Bizz-Art is located at the address: Rue en-Bois 30; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Bizz-Art were not found.
The main activity of Bizz-Art is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bizz-Art is not available. You also can look at reviews of Bizz-Art, open positions, location of Bizz-Art on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bizz-Art, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bizz-Art, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bizz-Art, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bizz-Art, employees, financial statistics.