DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES
Private companiesMiscellaneous Retail • DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

Contactgegevens DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTEENWEG 164; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51239272 (+32-51239272) 51239272 (+32-51239272)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES
Products information DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES
(Get full report from official database of BE for DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES
Addition kinds of activities for DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
50630401. Gloeilampen en aanverwante benodigdheden | Light bulbs and related supplies
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

 • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

 • Chauffeur CE (BLANDEN)

  Regio: BLANDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

 • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Studentenjob

  Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

 • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Krëfel

  Type: Vaste Job

  Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

 • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

 • Product Manager (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

 • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

 • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • C++ Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TALENT-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES in sociale netwerken
Look for responds of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. Laat een reactie achter voor DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. Leave a respond for DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES. DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES op de google maps. Adres en contacten DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES
Location of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES on the google maps. Address and contacts of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES: BOUWWERKEN VANHEEL NV | GEORGES BORNSTEIN | ANTONIETTA TODARO | HOPE OF AFRICA BVBA | ANDRE SAMAIN

Other related companies as DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES: BOUWWERKEN VANHEEL NV | GEORGES BORNSTEIN | ANTONIETTA TODARO | HOPE OF AFRICA BVBA | ANDRE SAMAIN

DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES bevindt zich op het adres: BRUGGESTEENWEG 164; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent..
De hoofdactiviteit van DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, openstaande posities, locatie van DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES op de kaart.

DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, company assigned to the tax number BE02224700927. The company DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES is located at the address: BRUGGESTEENWEG 164; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent..
The main activity of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES is not available. You also can look at reviews of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, open positions, location of DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, employees, financial statistics.