RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )
Private companiesMiscellaneous Retail • RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )

Contactgegevens RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ): address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LAMBERTUSSTRAAT 202B104; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27721052 (+32-27721052) 27721052 (+32-27721052)

Fax (fax): +32 (13) 711-22-80 +32 (13) 711-22-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )
Products information RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )

BTW identificatienummer (tax): BE08087280273
Ondernemingsnummer: 4304412841
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )
(Get full report from official database of BE for RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ))

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )
Addition kinds of activities for RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )

753801. Motor reparatie | Engine repair
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
17949901. Opgraving en gradering, bouwconstructie | Excavation and grading, building construction
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) in sociale netwerken
Look for responds of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). Laat een reactie achter voor RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). Leave a respond for RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ). RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) op de google maps. Adres en contacten RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )
Location of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) on the google maps. Address and contacts of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE )

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ): TECK | SCHNAKERS-MILLET J. | Cappelle Bart | P. TALLIEU | LA MARTINETTE

Other related companies as RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ): TECK | SCHNAKERS-MILLET J. | Cappelle Bart | P. TALLIEU | LA MARTINETTE

RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087280273. Het bedrijf RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) bevindt zich op het adres: SINT-LAMBERTUSSTRAAT 202B104; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), openstaande posities, locatie van RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) op de kaart.

RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), company assigned to the tax number BE08087280273. The company RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) is located at the address: SINT-LAMBERTUSSTRAAT 202B104; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants; Voedingsspeciaalzaken. Products created in RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) were not found.
The main activity of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) is not available. You also can look at reviews of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), open positions, location of RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTO PRESTO ( FLEUR DE MENTHE ), employees, financial statistics.