Best Decoration BVBA

Contactgegevens Best Decoration BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Best Decoration BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Best Decoration BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Acacialaan 18; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 0475 42 37 41 (+32-0475 42 37 41) 0475 42 37 41 (+32-0475 42 37 41)

Fax (fax): +32 (11) 720-95-71 +32 (11) 720-95-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Best Decoration BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Best Decoration BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Best Decoration BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Best Decoration BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Best Decoration BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Best Decoration BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Best Decoration BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Best Decoration BVBA
Products information Best Decoration BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05594482421
Ondernemingsnummer: 4813079833
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Best Decoration BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Best Decoration BVBA
(Get full report from official database of BE for Best Decoration BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Best Decoration BVBA
Addition kinds of activities for Best Decoration BVBA

025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
92249900. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec

Werken bij Best Decoration BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Best Decoration BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Best Decoration BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Best Decoration BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

 • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

 • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

 • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

 • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

 • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever C# (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

 • Flexijob: Hulpkok (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Best Decoration BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Best Decoration BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Best Decoration BVBA. Laat een reactie achter voor Best Decoration BVBA. Best Decoration BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Best Decoration BVBA. Leave a respond for Best Decoration BVBA. Best Decoration BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Best Decoration BVBA op de google maps. Adres en contacten Best Decoration BVBA
Location of Best Decoration BVBA on the google maps. Address and contacts of Best Decoration BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Best Decoration BVBA Best Decoration BVBA: Bexty | Rousseau | ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS | ibens D | Braadkip (De)

Other related companies as Best Decoration BVBA: Bexty | Rousseau | ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS | ibens D | Braadkip (De)

Best Decoration BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Best Decoration BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05594482421. Het bedrijf Best Decoration BVBA bevindt zich op het adres: Acacialaan 18; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 269,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Best Decoration BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Best Decoration BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Best Decoration BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Best Decoration BVBA, openstaande posities, locatie van Best Decoration BVBA op de kaart.

Best Decoration BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Best Decoration BVBA, company assigned to the tax number BE05594482421. The company Best Decoration BVBA is located at the address: Acacialaan 18; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 269,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Best Decoration BVBA were not found.
The main activity of Best Decoration BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Best Decoration BVBA is not available. You also can look at reviews of Best Decoration BVBA, open positions, location of Best Decoration BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Best Decoration BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Best Decoration BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Best Decoration BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Best Decoration BVBA, employees, financial statistics.