Braadkip (De)

Contactgegevens Braadkip (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Braadkip (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Braadkip (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijselstraat 111; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 38 27 48 (+32-050 38 27 48) 050 38 27 48 (+32-050 38 27 48)

Fax (fax): +32 (68) 386-55-74 +32 (68) 386-55-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Braadkip (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Braadkip (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Braadkip (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Braadkip (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Braadkip (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Braadkip (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Braadkip (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Braadkip (De)
Products information Braadkip (De)

BTW identificatienummer (tax): BE07035888671
Ondernemingsnummer: 6395111083
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 847,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Braadkip (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and game - Retail and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Braadkip (De)
(Get full report from official database of BE for Braadkip (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Braadkip (De)
Addition kinds of activities for Braadkip (De)

071100. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
329799. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
23949901. Luchtkussens en matrassen, canvas | Air cushions and mattresses, canvas
34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
36469902. Kroonluchters, commercieel | Chandeliers, commercial

Werken bij Braadkip (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Braadkip (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Braadkip (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Braadkip (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van Braadkip (De) in sociale netwerken
Look for responds of Braadkip (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Braadkip (De). Laat een reactie achter voor Braadkip (De). Braadkip (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Braadkip (De). Leave a respond for Braadkip (De). Braadkip (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Braadkip (De) op de google maps. Adres en contacten Braadkip (De)
Location of Braadkip (De) on the google maps. Address and contacts of Braadkip (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Braadkip (De) Braadkip (De): THIERRY NIZET | Volkaert BVBA | AUTOHANDEL DE RUYTER | FLANDERS SURPLUS | Promenade

Other related companies as Braadkip (De): THIERRY NIZET | Volkaert BVBA | AUTOHANDEL DE RUYTER | FLANDERS SURPLUS | Promenade

Braadkip (De) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Braadkip (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07035888671. Het bedrijf Braadkip (De) bevindt zich op het adres: Rijselstraat 111; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 847,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Poultry and game - Retail and Whol.. Producten gemaakt in Braadkip (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Braadkip (De) is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Braadkip (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Braadkip (De), openstaande posities, locatie van Braadkip (De) op de kaart.

Braadkip (De) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Braadkip (De), company assigned to the tax number BE07035888671. The company Braadkip (De) is located at the address: Rijselstraat 111; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 847,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Poultry and game - Retail and Whol.. Products created in Braadkip (De) were not found.
The main activity of Braadkip (De) is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Braadkip (De) is not available. You also can look at reviews of Braadkip (De), open positions, location of Braadkip (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Braadkip (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Braadkip (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Braadkip (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Braadkip (De), employees, financial statistics.