ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS

Contactgegevens ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTEMSTRAAT 443; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16822111 (+32-16822111) 16822111 (+32-16822111)

Fax (fax): +32 (2) 629-65-35 +32 (2) 629-65-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS
Products information ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE05586517333
Ondernemingsnummer: 1828918457
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS; Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS
(Get full report from official database of BE for ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS
Addition kinds of activities for ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS

075103. Schapendiensten | Sheep services
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
82999913. Religieuze school | Religious school
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. Laat een reactie achter voor ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. Leave a respond for ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS. ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS op de google maps. Adres en contacten ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS
Location of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS on the google maps. Address and contacts of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS: FLBERRY YARNS SA | LADY EN DE VAGEBOND | HUBERT SCHMETS | ORTHOPEDIE ORTHOVANO | CENTRUM DE VRIJE MENS-VAN DE PUTTE JOSE

Other related companies as ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS: FLBERRY YARNS SA | LADY EN DE VAGEBOND | HUBERT SCHMETS | ORTHOPEDIE ORTHOVANO | CENTRUM DE VRIJE MENS-VAN DE PUTTE JOSE

ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05586517333. Het bedrijf ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS bevindt zich op het adres: HOUTEMSTRAAT 443; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is ACCOUNTANTS; Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, openstaande posities, locatie van ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS op de kaart.

ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, company assigned to the tax number BE05586517333. The company ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS is located at the address: HOUTEMSTRAAT 443; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is ACCOUNTANTS; Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS were not found.
The main activity of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS is not available. You also can look at reviews of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, open positions, location of ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCOUNTANTSKANT. GOOSSENS, employees, financial statistics.