B.N.D. Interieur

Contactgegevens B.N.D. Interieur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.N.D. Interieur: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.N.D. Interieur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Anemonenlaan 20; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 43 11 12 (+32-011 43 11 12) 011 43 11 12 (+32-011 43 11 12)

Fax (fax): 011 43 11 12 (+32-011 43 11 12) 011 43 11 12 (+32-011 43 11 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.N.D. Interieur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.N.D. Interieur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.N.D. Interieur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.N.D. Interieur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.N.D. Interieur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.N.D. Interieur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.N.D. Interieur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.N.D. Interieur
Products information B.N.D. Interieur

BTW identificatienummer (tax): BE04928436279
Ondernemingsnummer: 8206481933
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Kitchen installations

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.N.D. Interieur
(Get full report from official database of BE for B.N.D. Interieur)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.N.D. Interieur
Addition kinds of activities for B.N.D. Interieur

17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
38610311. Fotoflash apparatuur, behalve lampen | Photoflash equipment, except lamps
50940000. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
73590901. Piano verhuur | Piano rental
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician
80410000. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors

Werken bij B.N.D. Interieur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.N.D. Interieur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.N.D. Interieur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.N.D. Interieur. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

 • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

 • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

 • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

 • Vuloperator (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van B.N.D. Interieur in sociale netwerken
Look for responds of B.N.D. Interieur in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.N.D. Interieur. Laat een reactie achter voor B.N.D. Interieur. B.N.D. Interieur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.N.D. Interieur. Leave a respond for B.N.D. Interieur. B.N.D. Interieur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.N.D. Interieur op de google maps. Adres en contacten B.N.D. Interieur
Location of B.N.D. Interieur on the google maps. Address and contacts of B.N.D. Interieur

Andere gerelateerde bedrijven als come B.N.D. Interieur B.N.D. Interieur: X-Treme Bike SPRL | Schreurs Interieur BVBA | BUREAU PEETERS GUY | COOLENS JOS EXPERTISEBUREAU | Wembley

Other related companies as B.N.D. Interieur: X-Treme Bike SPRL | Schreurs Interieur BVBA | BUREAU PEETERS GUY | COOLENS JOS EXPERTISEBUREAU | Wembley

B.N.D. Interieur is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.N.D. Interieur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04928436279. Het bedrijf B.N.D. Interieur bevindt zich op het adres: Anemonenlaan 20; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van B.N.D. Interieur is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.N.D. Interieur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.N.D. Interieur, openstaande posities, locatie van B.N.D. Interieur op de kaart.

B.N.D. Interieur is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.N.D. Interieur, company assigned to the tax number BE04928436279. The company B.N.D. Interieur is located at the address: Anemonenlaan 20; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Kitchen installations.
The main activity of B.N.D. Interieur is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.N.D. Interieur is not available. You also can look at reviews of B.N.D. Interieur, open positions, location of B.N.D. Interieur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.N.D. Interieur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.N.D. Interieur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.N.D. Interieur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.N.D. Interieur, employees, financial statistics.