X-Treme Bike SPRL

Contactgegevens X-Treme Bike SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X-Treme Bike SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

X-Treme Bike SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route d'Eupen 214; 4837; Baelen, België

Telefoon (phone): 087 55 21 42 (+32-087 55 21 42) 087 55 21 42 (+32-087 55 21 42)

Fax (fax): 087 55 21 42 (+32-087 55 21 42) 087 55 21 42 (+32-087 55 21 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X-Treme Bike SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X-Treme Bike SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X-Treme Bike SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X-Treme Bike SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X-Treme Bike SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X-Treme Bike SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X-Treme Bike SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X-Treme Bike SPRL
Products information X-Treme Bike SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08295196533
Ondernemingsnummer: 5546142578
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in X-Treme Bike SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X-Treme Bike SPRL
(Get full report from official database of BE for X-Treme Bike SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor X-Treme Bike SPRL
Addition kinds of activities for X-Treme Bike SPRL

2911. Petroleumraffinage | Petroleum refining
399999. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
35199901. Gasmotor herbouwen | Gas engine rebuilding
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec

Werken bij X-Treme Bike SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X-Treme Bike SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X-Treme Bike SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X-Treme Bike SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

Zoek naar antwoorden van X-Treme Bike SPRL in sociale netwerken
Look for responds of X-Treme Bike SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor X-Treme Bike SPRL. Laat een reactie achter voor X-Treme Bike SPRL. X-Treme Bike SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X-Treme Bike SPRL. Leave a respond for X-Treme Bike SPRL. X-Treme Bike SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X-Treme Bike SPRL op de google maps. Adres en contacten X-Treme Bike SPRL
Location of X-Treme Bike SPRL on the google maps. Address and contacts of X-Treme Bike SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come X-Treme Bike SPRL X-Treme Bike SPRL: JEAN-LOUIS CADIAT | Classe Café | BUREAU JOLY | Christiaens N | NICOLE HARROY

Other related companies as X-Treme Bike SPRL: JEAN-LOUIS CADIAT | Classe Café | BUREAU JOLY | Christiaens N | NICOLE HARROY

X-Treme Bike SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is X-Treme Bike SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08295196533. Het bedrijf X-Treme Bike SPRL bevindt zich op het adres: Route d'Eupen 214; 4837; Baelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in X-Treme Bike SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van X-Treme Bike SPRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X-Treme Bike SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X-Treme Bike SPRL, openstaande posities, locatie van X-Treme Bike SPRL op de kaart.

X-Treme Bike SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is X-Treme Bike SPRL, company assigned to the tax number BE08295196533. The company X-Treme Bike SPRL is located at the address: Route d'Eupen 214; 4837; Baelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in X-Treme Bike SPRL were not found.
The main activity of X-Treme Bike SPRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of X-Treme Bike SPRL is not available. You also can look at reviews of X-Treme Bike SPRL, open positions, location of X-Treme Bike SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over X-Treme Bike SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X-Treme Bike SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X-Treme Bike SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X-Treme Bike SPRL, employees, financial statistics.