Schreurs Interieur BVBA

Contactgegevens Schreurs Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schreurs Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schreurs Interieur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ophovenstraat 22; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 85 52 66 (+32-089 85 52 66) 089 85 52 66 (+32-089 85 52 66)

Fax (fax): 089 85 49 08 (+32-089 85 49 08) 089 85 49 08 (+32-089 85 49 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schreurs Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schreurs Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schreurs Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schreurs Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schreurs Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schreurs Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schreurs Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schreurs Interieur BVBA
Products information Schreurs Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07719238281
Ondernemingsnummer: 1725921630
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Schreurs Interieur BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schreurs Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for Schreurs Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schreurs Interieur BVBA
Addition kinds of activities for Schreurs Interieur BVBA

866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
20990703. Cracker-sandwiches, gemaakt van gekochte crackers | Cracker sandwiches, made from purchased crackers
22119904. Badmatten, katoen | Bathmats, cotton
28699924. Laboratoriumchemicaliën, organisch | Laboratory chemicals, organic
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
47890201. Eetauto's | Dining car services
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing

Werken bij Schreurs Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schreurs Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schreurs Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schreurs Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

Zoek naar antwoorden van Schreurs Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schreurs Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schreurs Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor Schreurs Interieur BVBA. Schreurs Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schreurs Interieur BVBA. Leave a respond for Schreurs Interieur BVBA. Schreurs Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schreurs Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten Schreurs Interieur BVBA
Location of Schreurs Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of Schreurs Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schreurs Interieur BVBA Schreurs Interieur BVBA: Braet F | PATRICK VAN CAUTER | KINSERVICES EXPRESS | VIDEOTHEEK 'T PUITJE | SEFICO

Other related companies as Schreurs Interieur BVBA: Braet F | PATRICK VAN CAUTER | KINSERVICES EXPRESS | VIDEOTHEEK 'T PUITJE | SEFICO

Schreurs Interieur BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schreurs Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07719238281. Het bedrijf Schreurs Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Ophovenstraat 22; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wall cupboards. Producten gemaakt in Schreurs Interieur BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schreurs Interieur BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schreurs Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schreurs Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van Schreurs Interieur BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schreurs Interieur BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schreurs Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE07719238281. The company Schreurs Interieur BVBA is located at the address: Ophovenstraat 22; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wall cupboards. Products created in Schreurs Interieur BVBA were not found.
The main activity of Schreurs Interieur BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schreurs Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of Schreurs Interieur BVBA, open positions, location of Schreurs Interieur BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schreurs Interieur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schreurs Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schreurs Interieur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schreurs Interieur BVBA, employees, financial statistics.