Braet F

Contactgegevens Braet F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Braet F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Braet F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sinte Veerledreef 1; 1820; Steenokkerzeel, België

Telefoon (phone): 02 751 99 70 (+32-02 751 99 70) 02 751 99 70 (+32-02 751 99 70)

Fax (fax): 02 751 99 70 (+32-02 751 99 70) 02 751 99 70 (+32-02 751 99 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Braet F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Braet F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Braet F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Braet F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Braet F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Braet F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Braet F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Braet F
Products information Braet F

BTW identificatienummer (tax): BE08843414306
Ondernemingsnummer: 2697387695
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Braet F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Braet F
(Get full report from official database of BE for Braet F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Braet F
Addition kinds of activities for Braet F

495300. Afvalsystemen | Refuse systems
16290404. Houtverwijdering | Timber removal
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij Braet F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Braet F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Braet F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Braet F. Looking for open vacancies in other companies

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

Zoek naar antwoorden van Braet F in sociale netwerken
Look for responds of Braet F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Braet F. Laat een reactie achter voor Braet F. Braet F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Braet F. Leave a respond for Braet F. Braet F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Braet F op de google maps. Adres en contacten Braet F
Location of Braet F on the google maps. Address and contacts of Braet F

Andere gerelateerde bedrijven als come Braet F Braet F: FLGROENINGHE NV | MARC MOENS | M. LEPOT | PRISON | WILLY VAN NUFFELEN

Other related companies as Braet F: FLGROENINGHE NV | MARC MOENS | M. LEPOT | PRISON | WILLY VAN NUFFELEN

Braet F is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Braet F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08843414306. Het bedrijf Braet F bevindt zich op het adres: Sinte Veerledreef 1; 1820; Steenokkerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Braet F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Braet F is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Braet F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Braet F, openstaande posities, locatie van Braet F op de kaart.

Braet F is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Braet F, company assigned to the tax number BE08843414306. The company Braet F is located at the address: Sinte Veerledreef 1; 1820; Steenokkerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Braet F were not found.
The main activity of Braet F is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Braet F is not available. You also can look at reviews of Braet F, open positions, location of Braet F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Braet F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Braet F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Braet F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Braet F, employees, financial statistics.