Aspa NV

Contactgegevens Aspa NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aspa NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aspa NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belgi?lei 49-53; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 285 51 11; 03 285 52 07; 03 458 43 43; 03 789 13 16; 055 48 58 82; 059 26 86 17 (+32-03 285 51 11; 03 285 52 07; 03 458 43 43; 03 789 13 16; 055 48 58 82; 059 26 86 17) 03 285 51 11; 03 285 52 07; 03 458 43 43; 03 789 13 16; 055 48 58 82; 059 26 86 17 (+32-03 285 51 11; 03 285 52 07; 03 458 43 43; 03 789 13 16; 055 48 58 82; 059 26 86 17)

Fax (fax): 03 285 52 90 (+32-03 285 52 90) 03 285 52 90 (+32-03 285 52 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aspa NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aspa NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aspa NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aspa NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aspa NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aspa NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aspa NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aspa NV
Products information Aspa NV

BTW identificatienummer (tax): BE08181762695
Ondernemingsnummer: 9909637451
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Banks; Savings-banks; Mortgages & loans

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aspa NV
(Get full report from official database of BE for Aspa NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aspa NV
Addition kinds of activities for Aspa NV

2045. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
352303. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
731999. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij Aspa NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aspa NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aspa NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aspa NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Aspa NV in sociale netwerken
Look for responds of Aspa NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aspa NV. Laat een reactie achter voor Aspa NV. Aspa NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aspa NV. Leave a respond for Aspa NV. Aspa NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aspa NV op de google maps. Adres en contacten Aspa NV
Location of Aspa NV on the google maps. Address and contacts of Aspa NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aspa NV Aspa NV: Drankcenter Kerstens | SGS Biopharma S.A. | Gemeenschapscentrum De Vaartkapoen VZW | CARLO OLIVERI | HAROUN AUTO

Other related companies as Aspa NV: Drankcenter Kerstens | SGS Biopharma S.A. | Gemeenschapscentrum De Vaartkapoen VZW | CARLO OLIVERI | HAROUN AUTO

Aspa NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aspa NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08181762695. Het bedrijf Aspa NV bevindt zich op het adres: Belgi?lei 49-53; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Lijst met producten zijn Banks; Savings-banks; Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van Aspa NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aspa NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aspa NV, openstaande posities, locatie van Aspa NV op de kaart.

Aspa NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aspa NV, company assigned to the tax number BE08181762695. The company Aspa NV is located at the address: Belgi?lei 49-53; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurances - Companies and representatives. List of products are Banks; Savings-banks; Mortgages & loans.
The main activity of Aspa NV is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aspa NV is not available. You also can look at reviews of Aspa NV, open positions, location of Aspa NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aspa NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aspa NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aspa NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aspa NV, employees, financial statistics.