Drankcenter Kerstens

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Drankcenter Kerstens
Private companiesPrimary Metal Industries • Drankcenter Kerstens

Contactgegevens Drankcenter Kerstens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drankcenter Kerstens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drankcenter Kerstens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 172; 2390; Malle (Oostmalle), België

Telefoon (phone): 03 312 06 50 (+32-03 312 06 50) 03 312 06 50 (+32-03 312 06 50)

Fax (fax): 03 309 10 26 (+32-03 309 10 26) 03 309 10 26 (+32-03 309 10 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drankcenter Kerstens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drankcenter Kerstens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drankcenter Kerstens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drankcenter Kerstens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drankcenter Kerstens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drankcenter Kerstens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drankcenter Kerstens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drankcenter Kerstens
Products information Drankcenter Kerstens

BTW identificatienummer (tax): BE03306030273
Ondernemingsnummer: 7398162841
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Drankcenter Kerstens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drankcenter Kerstens
(Get full report from official database of BE for Drankcenter Kerstens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drankcenter Kerstens
Addition kinds of activities for Drankcenter Kerstens

20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges

Werken bij Drankcenter Kerstens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drankcenter Kerstens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drankcenter Kerstens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drankcenter Kerstens. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

Zoek naar antwoorden van Drankcenter Kerstens in sociale netwerken
Look for responds of Drankcenter Kerstens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drankcenter Kerstens. Laat een reactie achter voor Drankcenter Kerstens. Drankcenter Kerstens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drankcenter Kerstens. Leave a respond for Drankcenter Kerstens. Drankcenter Kerstens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drankcenter Kerstens op de google maps. Adres en contacten Drankcenter Kerstens
Location of Drankcenter Kerstens on the google maps. Address and contacts of Drankcenter Kerstens

Andere gerelateerde bedrijven als come Drankcenter Kerstens Drankcenter Kerstens: MARK VAN DEN HOUWE | SONIA ROUSSEAU | ?T OUD PAKHUIS | RYCKEBOSCH | DANIEL LANDRIEU

Other related companies as Drankcenter Kerstens: MARK VAN DEN HOUWE | SONIA ROUSSEAU | ?T OUD PAKHUIS | RYCKEBOSCH | DANIEL LANDRIEU

Drankcenter Kerstens is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drankcenter Kerstens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03306030273. Het bedrijf Drankcenter Kerstens bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 172; 2390; Malle (Oostmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in Drankcenter Kerstens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drankcenter Kerstens is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drankcenter Kerstens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drankcenter Kerstens, openstaande posities, locatie van Drankcenter Kerstens op de kaart.

Drankcenter Kerstens is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drankcenter Kerstens, company assigned to the tax number BE03306030273. The company Drankcenter Kerstens is located at the address: Turnhoutsebaan 172; 2390; Malle (Oostmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in Drankcenter Kerstens were not found.
The main activity of Drankcenter Kerstens is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Drankcenter Kerstens is not available. You also can look at reviews of Drankcenter Kerstens, open positions, location of Drankcenter Kerstens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drankcenter Kerstens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drankcenter Kerstens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drankcenter Kerstens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drankcenter Kerstens, employees, financial statistics.