SGS Biopharma S.A.

Contactgegevens SGS Biopharma S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SGS Biopharma S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SGS Biopharma S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vieux chemin du Poete 10 1301 Bierges, België

Telefoon (phone): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

Fax (fax): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SGS Biopharma S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SGS Biopharma S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SGS Biopharma S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SGS Biopharma S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SGS Biopharma S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SGS Biopharma S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SGS Biopharma S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SGS Biopharma S.A.
Products information SGS Biopharma S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09507812500
Ondernemingsnummer: 7996917724
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Biochemical analyses; Biological laboratories (bio-technology)

Product categorie (product category): Bio And Genetic Engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SGS Biopharma S.A.
(Get full report from official database of BE for SGS Biopharma S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SGS Biopharma S.A.
Addition kinds of activities for SGS Biopharma S.A.

343200. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
35190100. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
58120109. Japans restaurant | Japanese restaurant

Werken bij SGS Biopharma S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SGS Biopharma S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SGS Biopharma S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SGS Biopharma S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

Zoek naar antwoorden van SGS Biopharma S.A. in sociale netwerken
Look for responds of SGS Biopharma S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SGS Biopharma S.A.. Laat een reactie achter voor SGS Biopharma S.A.. SGS Biopharma S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SGS Biopharma S.A.. Leave a respond for SGS Biopharma S.A.. SGS Biopharma S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SGS Biopharma S.A. op de google maps. Adres en contacten SGS Biopharma S.A.
Location of SGS Biopharma S.A. on the google maps. Address and contacts of SGS Biopharma S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come SGS Biopharma S.A. SGS Biopharma S.A.: GEORGES VANOPPEN | Electro Sim-Total | I.B.W. | Grosjean Joel | Y. FRANKEN

Other related companies as SGS Biopharma S.A.: GEORGES VANOPPEN | Electro Sim-Total | I.B.W. | Grosjean Joel | Y. FRANKEN

SGS Biopharma S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SGS Biopharma S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09507812500. Het bedrijf SGS Biopharma S.A. bevindt zich op het adres: Vieux chemin du Poete 10 1301 Bierges. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 332,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bio And Genetic Engineering. Lijst met producten zijn Biochemical analyses; Biological laboratories (bio-technology).
De hoofdactiviteit van SGS Biopharma S.A. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SGS Biopharma S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SGS Biopharma S.A., openstaande posities, locatie van SGS Biopharma S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SGS Biopharma S.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SGS Biopharma S.A., company assigned to the tax number BE09507812500. The company SGS Biopharma S.A. is located at the address: Vieux chemin du Poete 10 1301 Bierges. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 332,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bio And Genetic Engineering. List of products are Biochemical analyses; Biological laboratories (bio-technology).
The main activity of SGS Biopharma S.A. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SGS Biopharma S.A. is not available. You also can look at reviews of SGS Biopharma S.A., open positions, location of SGS Biopharma S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SGS Biopharma S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SGS Biopharma S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SGS Biopharma S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SGS Biopharma S.A., employees, financial statistics.