Beukenhof Seniorenresidentie

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Beukenhof Seniorenresidentie
Private companiesPaper and Allied Products • Beukenhof Seniorenresidentie

Contactgegevens Beukenhof Seniorenresidentie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beukenhof Seniorenresidentie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beukenhof Seniorenresidentie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidestatiestraat 32; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 620 17 40 (+32-03 620 17 40) 03 620 17 40 (+32-03 620 17 40)

Fax (fax): 03 620 17 49 (+32-03 620 17 49) 03 620 17 49 (+32-03 620 17 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beukenhof Seniorenresidentie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beukenhof Seniorenresidentie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beukenhof Seniorenresidentie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beukenhof Seniorenresidentie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beukenhof Seniorenresidentie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beukenhof Seniorenresidentie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beukenhof Seniorenresidentie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beukenhof Seniorenresidentie
Products information Beukenhof Seniorenresidentie

BTW identificatienummer (tax): BE03295043945
Ondernemingsnummer: 2351043701
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Beukenhof Seniorenresidentie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beukenhof Seniorenresidentie
(Get full report from official database of BE for Beukenhof Seniorenresidentie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beukenhof Seniorenresidentie
Addition kinds of activities for Beukenhof Seniorenresidentie

091301. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
50630300. Draad en kabel | Wire and cable
72991001. Schuldconsulting of aanpassingsdienst, individuen | Debt counseling or adjustment service, individuals
73810200. Detective diensten | Detective services

Werken bij Beukenhof Seniorenresidentie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beukenhof Seniorenresidentie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beukenhof Seniorenresidentie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beukenhof Seniorenresidentie. Looking for open vacancies in other companies

 • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

 • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

 • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

 • Elektricien (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

  Type: Vaste Job

  algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

 • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

 • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

 • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Beukenhof Seniorenresidentie in sociale netwerken
Look for responds of Beukenhof Seniorenresidentie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beukenhof Seniorenresidentie. Laat een reactie achter voor Beukenhof Seniorenresidentie. Beukenhof Seniorenresidentie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beukenhof Seniorenresidentie. Leave a respond for Beukenhof Seniorenresidentie. Beukenhof Seniorenresidentie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beukenhof Seniorenresidentie op de google maps. Adres en contacten Beukenhof Seniorenresidentie
Location of Beukenhof Seniorenresidentie on the google maps. Address and contacts of Beukenhof Seniorenresidentie

Andere gerelateerde bedrijven als come Beukenhof Seniorenresidentie Beukenhof Seniorenresidentie: Imagine | Fagneray-Devaux L | CAMPING VERBEECK | BURY LUC NV | Liberty Software Development

Other related companies as Beukenhof Seniorenresidentie: Imagine | Fagneray-Devaux L | CAMPING VERBEECK | BURY LUC NV | Liberty Software Development

Beukenhof Seniorenresidentie is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beukenhof Seniorenresidentie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03295043945. Het bedrijf Beukenhof Seniorenresidentie bevindt zich op het adres: Heidestatiestraat 32; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Beukenhof Seniorenresidentie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beukenhof Seniorenresidentie is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beukenhof Seniorenresidentie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beukenhof Seniorenresidentie, openstaande posities, locatie van Beukenhof Seniorenresidentie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beukenhof Seniorenresidentie is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beukenhof Seniorenresidentie, company assigned to the tax number BE03295043945. The company Beukenhof Seniorenresidentie is located at the address: Heidestatiestraat 32; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in Beukenhof Seniorenresidentie were not found.
The main activity of Beukenhof Seniorenresidentie is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beukenhof Seniorenresidentie is not available. You also can look at reviews of Beukenhof Seniorenresidentie, open positions, location of Beukenhof Seniorenresidentie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beukenhof Seniorenresidentie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beukenhof Seniorenresidentie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beukenhof Seniorenresidentie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beukenhof Seniorenresidentie, employees, financial statistics.