Liberty Software Development

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Liberty Software Development
Private companiesPaper and Allied Products • Liberty Software Development

Contactgegevens Liberty Software Development: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liberty Software Development: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liberty Software Development

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsweg 17, Brugge, WV 8380, België

Telefoon (phone): 3275252711 3275252711

Fax (fax): +32 (61) 890-32-18 +32 (61) 890-32-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liberty Software Development: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liberty Software Development"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liberty Software Development"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liberty Software Development, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liberty Software Development. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liberty Software Development, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liberty Software Development. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liberty Software Development
Products information Liberty Software Development

BTW identificatienummer (tax): BE07269897460
Ondernemingsnummer: 4998748779
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Liberty Software Development zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liberty Software Development
(Get full report from official database of BE for Liberty Software Development)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liberty Software Development
Addition kinds of activities for Liberty Software Development

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
20240204. spumoni | Spumoni
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
64119910. Verslagdiensten, verzekering | Reporting services, insurance
78220300. Filmafbeelding | Motion picture distribution

Werken bij Liberty Software Development: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liberty Software Development: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liberty Software Development. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liberty Software Development. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

Zoek naar antwoorden van Liberty Software Development in sociale netwerken
Look for responds of Liberty Software Development in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liberty Software Development. Laat een reactie achter voor Liberty Software Development. Liberty Software Development bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liberty Software Development. Leave a respond for Liberty Software Development. Liberty Software Development on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liberty Software Development op de google maps. Adres en contacten Liberty Software Development
Location of Liberty Software Development on the google maps. Address and contacts of Liberty Software Development

Andere gerelateerde bedrijven als come Liberty Software Development Liberty Software Development: BAKKERY MAXIM'S I & VOILہ | NOEL POPELIER | JEAN-LOUIS HAMBYE | Lejeune Rosine | CLAREBOUT

Other related companies as Liberty Software Development: BAKKERY MAXIM'S I & VOILہ | NOEL POPELIER | JEAN-LOUIS HAMBYE | Lejeune Rosine | CLAREBOUT

Liberty Software Development is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liberty Software Development, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07269897460. Het bedrijf Liberty Software Development bevindt zich op het adres: Stationsweg 17, Brugge, WV 8380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Liberty Software Development zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liberty Software Development is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liberty Software Development is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liberty Software Development, openstaande posities, locatie van Liberty Software Development op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liberty Software Development is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liberty Software Development, company assigned to the tax number BE07269897460. The company Liberty Software Development is located at the address: Stationsweg 17, Brugge, WV 8380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Liberty Software Development were not found.
The main activity of Liberty Software Development is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Liberty Software Development is not available. You also can look at reviews of Liberty Software Development, open positions, location of Liberty Software Development on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liberty Software Development, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liberty Software Development, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liberty Software Development, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liberty Software Development, employees, financial statistics.