Fagneray-Devaux L

Contactgegevens Fagneray-Devaux L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fagneray-Devaux L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fagneray-Devaux L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Orval 29A; 6820; Florenville, België

Telefoon (phone): 061 31 12 95 (+32-061 31 12 95) 061 31 12 95 (+32-061 31 12 95)

Fax (fax): +32 (10) 939-83-14 +32 (10) 939-83-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fagneray-Devaux L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fagneray-Devaux L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fagneray-Devaux L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fagneray-Devaux L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fagneray-Devaux L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fagneray-Devaux L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fagneray-Devaux L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fagneray-Devaux L
Products information Fagneray-Devaux L

BTW identificatienummer (tax): BE05901275634
Ondernemingsnummer: 6478881835
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Fagneray-Devaux L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fagneray-Devaux L
(Get full report from official database of BE for Fagneray-Devaux L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fagneray-Devaux L
Addition kinds of activities for Fagneray-Devaux L

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij Fagneray-Devaux L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fagneray-Devaux L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fagneray-Devaux L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fagneray-Devaux L. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

Zoek naar antwoorden van Fagneray-Devaux L in sociale netwerken
Look for responds of Fagneray-Devaux L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fagneray-Devaux L. Laat een reactie achter voor Fagneray-Devaux L. Fagneray-Devaux L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fagneray-Devaux L. Leave a respond for Fagneray-Devaux L. Fagneray-Devaux L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fagneray-Devaux L op de google maps. Adres en contacten Fagneray-Devaux L
Location of Fagneray-Devaux L on the google maps. Address and contacts of Fagneray-Devaux L

Andere gerelateerde bedrijven als come Fagneray-Devaux L Fagneray-Devaux L: Verschaeve E | Leysen-Van Bael Verzekeringen BVBA | STEPHANE VANLAER/S. VANLAER | CAMPING 'T HEULTJE | Adecco Select

Other related companies as Fagneray-Devaux L: Verschaeve E | Leysen-Van Bael Verzekeringen BVBA | STEPHANE VANLAER/S. VANLAER | CAMPING 'T HEULTJE | Adecco Select

Fagneray-Devaux L is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fagneray-Devaux L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05901275634. Het bedrijf Fagneray-Devaux L bevindt zich op het adres: Rue d'Orval 29A; 6820; Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 151,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Fagneray-Devaux L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fagneray-Devaux L is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fagneray-Devaux L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fagneray-Devaux L, openstaande posities, locatie van Fagneray-Devaux L op de kaart.

Fagneray-Devaux L is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fagneray-Devaux L, company assigned to the tax number BE05901275634. The company Fagneray-Devaux L is located at the address: Rue d'Orval 29A; 6820; Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 151,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Fagneray-Devaux L were not found.
The main activity of Fagneray-Devaux L is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fagneray-Devaux L is not available. You also can look at reviews of Fagneray-Devaux L, open positions, location of Fagneray-Devaux L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fagneray-Devaux L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fagneray-Devaux L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fagneray-Devaux L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fagneray-Devaux L, employees, financial statistics.