Wellens G

Contactgegevens Wellens G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wellens G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wellens G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Salvatorstraat 121; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 02 68 (+32-09 225 02 68) 09 225 02 68 (+32-09 225 02 68)

Fax (fax): +32 (87) 866-77-78 +32 (87) 866-77-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wellens G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wellens G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wellens G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wellens G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wellens G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wellens G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wellens G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wellens G
Products information Wellens G

BTW identificatienummer (tax): BE07992248535
Ondernemingsnummer: 1596832275
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Wellens G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wellens G
(Get full report from official database of BE for Wellens G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wellens G
Addition kinds of activities for Wellens G

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
22530400. Jurken en rokken | Dresses and skirts
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
35230107. Gradering, schoonmaak, sorteermachines, fruit, graan, groente | Grading, cleaning, sorting machines, fruit, grain, vegetable
38270111. Microprojectors | Microprojectors
48999907. Communicatie-signaalverbeteringsnetwerkdiensten | Communication signal enhancement network services

Werken bij Wellens G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wellens G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wellens G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wellens G. Looking for open vacancies in other companies

 • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

 • Siroopbereider (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

 • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

  Type: Studentenjob

  Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

 • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

  Type: Studentenjob

  Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

 • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

 • Lasser monteur (M/V) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

 • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: STIJLBETON

  Type: Vaste Job

  Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: TELICT

  Type: Vaste Job

  Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Wellens G in sociale netwerken
Look for responds of Wellens G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wellens G. Laat een reactie achter voor Wellens G. Wellens G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wellens G. Leave a respond for Wellens G. Wellens G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wellens G op de google maps. Adres en contacten Wellens G
Location of Wellens G on the google maps. Address and contacts of Wellens G

Andere gerelateerde bedrijven als come Wellens G Wellens G: FLBAUS NV | LONG LINE INTERIOR DESIGN | MAENE (GARAGE) BVBA | Forum Nederlands | BOSBEEK

Other related companies as Wellens G: FLBAUS NV | LONG LINE INTERIOR DESIGN | MAENE (GARAGE) BVBA | Forum Nederlands | BOSBEEK

Wellens G is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wellens G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07992248535. Het bedrijf Wellens G bevindt zich op het adres: Sint-Salvatorstraat 121; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in Wellens G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wellens G is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wellens G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wellens G, openstaande posities, locatie van Wellens G op de kaart.

Wellens G is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wellens G, company assigned to the tax number BE07992248535. The company Wellens G is located at the address: Sint-Salvatorstraat 121; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 530,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair of dentures. Products created in Wellens G were not found.
The main activity of Wellens G is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Wellens G is not available. You also can look at reviews of Wellens G, open positions, location of Wellens G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wellens G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wellens G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wellens G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wellens G, employees, financial statistics.