LONG LINE INTERIOR DESIGN

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LONG LINE INTERIOR DESIGN
Private companiesLegal Services • LONG LINE INTERIOR DESIGN

Contactgegevens LONG LINE INTERIOR DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LONG LINE INTERIOR DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LONG LINE INTERIOR DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRIMVELDWEG 18; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33859439 (+32-33859439) 33859439 (+32-33859439)

Fax (fax): +32 (67) 268-28-69 +32 (67) 268-28-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LONG LINE INTERIOR DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LONG LINE INTERIOR DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LONG LINE INTERIOR DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LONG LINE INTERIOR DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LONG LINE INTERIOR DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LONG LINE INTERIOR DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LONG LINE INTERIOR DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LONG LINE INTERIOR DESIGN
Products information LONG LINE INTERIOR DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE08808258056
Ondernemingsnummer: 8146606445
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LONG LINE INTERIOR DESIGN
(Get full report from official database of BE for LONG LINE INTERIOR DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LONG LINE INTERIOR DESIGN
Addition kinds of activities for LONG LINE INTERIOR DESIGN

23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
54110103. Supermarkten, onafhankelijk | Supermarkets, independent
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
76990303. Tank- en ketelreiniging | Tank and boiler cleaning service
86999905. Boerenbureau | Farm bureau

Werken bij LONG LINE INTERIOR DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LONG LINE INTERIOR DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LONG LINE INTERIOR DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LONG LINE INTERIOR DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van LONG LINE INTERIOR DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of LONG LINE INTERIOR DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LONG LINE INTERIOR DESIGN. Laat een reactie achter voor LONG LINE INTERIOR DESIGN. LONG LINE INTERIOR DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LONG LINE INTERIOR DESIGN. Leave a respond for LONG LINE INTERIOR DESIGN. LONG LINE INTERIOR DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LONG LINE INTERIOR DESIGN op de google maps. Adres en contacten LONG LINE INTERIOR DESIGN
Location of LONG LINE INTERIOR DESIGN on the google maps. Address and contacts of LONG LINE INTERIOR DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come LONG LINE INTERIOR DESIGN LONG LINE INTERIOR DESIGN: SLEEPY | IJZERWINKEL | MARIE-JULIE | L'AURORE BOR?ALE | JOELLE DOYEN

Other related companies as LONG LINE INTERIOR DESIGN: SLEEPY | IJZERWINKEL | MARIE-JULIE | L'AURORE BOR?ALE | JOELLE DOYEN

LONG LINE INTERIOR DESIGN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LONG LINE INTERIOR DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08808258056. Het bedrijf LONG LINE INTERIOR DESIGN bevindt zich op het adres: KRIMVELDWEG 18; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van LONG LINE INTERIOR DESIGN is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LONG LINE INTERIOR DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LONG LINE INTERIOR DESIGN, openstaande posities, locatie van LONG LINE INTERIOR DESIGN op de kaart.

LONG LINE INTERIOR DESIGN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LONG LINE INTERIOR DESIGN, company assigned to the tax number BE08808258056. The company LONG LINE INTERIOR DESIGN is located at the address: KRIMVELDWEG 18; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 794,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of LONG LINE INTERIOR DESIGN is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LONG LINE INTERIOR DESIGN is not available. You also can look at reviews of LONG LINE INTERIOR DESIGN, open positions, location of LONG LINE INTERIOR DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LONG LINE INTERIOR DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LONG LINE INTERIOR DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LONG LINE INTERIOR DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LONG LINE INTERIOR DESIGN, employees, financial statistics.