IJZERWINKEL

Contactgegevens IJZERWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IJZERWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IJZERWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERSELTSESTEENWEG 27; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16565099 (+32-16565099) 16565099 (+32-16565099)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IJZERWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IJZERWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IJZERWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IJZERWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IJZERWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IJZERWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IJZERWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IJZERWINKEL
Products information IJZERWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Quincaillerie,Quincaillerie de B?timent,Peintures,Outils de Bricolage,Taille de Clés,Quicaillerie d?Ameublement,Quincaillerie Architecturale,Tron?onneuses,Lampes ?lectriques,Outils à Main,Tondeuses à Gazon,Plantes,Equipement d'Atelier,Ferrures de Portes,Bo?tes aux Lettres,Ferronneries de Fenêtres,Outils & Matériel de Construction,Vernis. Services: Livraison Gratuite,Service de Livraison,Accès pour Moins Valides.. Services: Service de Livraison.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IJZERWINKEL
(Get full report from official database of BE for IJZERWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IJZERWINKEL
Addition kinds of activities for IJZERWINKEL

794802. Race track operatie | Race track operation
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
22610203. Brandbestendig afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Fire resistance finishing of cotton broadwoven fabrics
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
51980102. Kleuren en pigmenten | Colors and pigments
55719906. motorfietsen | Motorcycles
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators

Werken bij IJZERWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IJZERWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IJZERWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IJZERWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

Zoek naar antwoorden van IJZERWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of IJZERWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IJZERWINKEL. Laat een reactie achter voor IJZERWINKEL. IJZERWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IJZERWINKEL. Leave a respond for IJZERWINKEL. IJZERWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IJZERWINKEL op de google maps. Adres en contacten IJZERWINKEL
Location of IJZERWINKEL on the google maps. Address and contacts of IJZERWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come IJZERWINKEL IJZERWINKEL: COIFFURE ROGER | Handig Handje ('t) | WILLEM VAN HOEF | METAFLEX BELGIUM | ThIS

Other related companies as IJZERWINKEL: COIFFURE ROGER | Handig Handje ('t) | WILLEM VAN HOEF | METAFLEX BELGIUM | ThIS

IJZERWINKEL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IJZERWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf IJZERWINKEL bevindt zich op het adres: HERSELTSESTEENWEG 27; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Quincaillerie,Quincaillerie de B?timent,Peintures,Outils de Bricolage,Taille de Clés,Quicaillerie d?Ameublement,Quincaillerie Architecturale,Tron?onneuses,Lampes ?lectriques,Outils à Main,Tondeuses à Gazon,Plantes,Equipement d'Atelier,Ferrures de Portes,Bo?tes aux Lettres,Ferronneries de Fenêtres,Outils & Matériel de Construction,Vernis. Services: Livraison Gratuite,Service de Livraison,Accès pour Moins Valides.. Services: Service de Livraison..
De hoofdactiviteit van IJZERWINKEL is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IJZERWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IJZERWINKEL, openstaande posities, locatie van IJZERWINKEL op de kaart.

IJZERWINKEL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is IJZERWINKEL, company assigned to the tax number BE02959411621. The company IJZERWINKEL is located at the address: HERSELTSESTEENWEG 27; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Quincaillerie,Quincaillerie de B?timent,Peintures,Outils de Bricolage,Taille de Clés,Quicaillerie d?Ameublement,Quincaillerie Architecturale,Tron?onneuses,Lampes ?lectriques,Outils à Main,Tondeuses à Gazon,Plantes,Equipement d'Atelier,Ferrures de Portes,Bo?tes aux Lettres,Ferronneries de Fenêtres,Outils & Matériel de Construction,Vernis. Services: Livraison Gratuite,Service de Livraison,Accès pour Moins Valides.. Services: Service de Livraison..
The main activity of IJZERWINKEL is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IJZERWINKEL is not available. You also can look at reviews of IJZERWINKEL, open positions, location of IJZERWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IJZERWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IJZERWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IJZERWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IJZERWINKEL, employees, financial statistics.