MAENE (GARAGE) BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MAENE (GARAGE) BVBA
Private companiesLegal Services • MAENE (GARAGE) BVBA

Contactgegevens MAENE (GARAGE) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAENE (GARAGE) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAENE (GARAGE) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autobaan 8; 8210; Zedelgem (Loppem), België

Telefoon (phone): 050 81 69 88; 0475 23 99 20 (+32-050 81 69 88; 0475 23 99 20) 050 81 69 88; 0475 23 99 20 (+32-050 81 69 88; 0475 23 99 20)

Fax (fax): 0475 23 99 20; 050 81 69 89 (+32-0475 23 99 20; 050 81 69 89) 0475 23 99 20; 050 81 69 89 (+32-0475 23 99 20; 050 81 69 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAENE (GARAGE) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAENE (GARAGE) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAENE (GARAGE) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAENE (GARAGE) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAENE (GARAGE) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAENE (GARAGE) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAENE (GARAGE) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAENE (GARAGE) BVBA
Products information MAENE (GARAGE) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09904968261
Ondernemingsnummer: 1000274658
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MAENE (GARAGE) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAENE (GARAGE) BVBA
(Get full report from official database of BE for MAENE (GARAGE) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAENE (GARAGE) BVBA
Addition kinds of activities for MAENE (GARAGE) BVBA

911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
28190501. Potash alum | Potash alum
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies

Werken bij MAENE (GARAGE) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAENE (GARAGE) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAENE (GARAGE) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAENE (GARAGE) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van sociaal contact? Wil je graag klanten bedienen en wegwijs maken in de winkel? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de functie kassamedewerker Kortrijk

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van MAENE (GARAGE) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MAENE (GARAGE) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAENE (GARAGE) BVBA. Laat een reactie achter voor MAENE (GARAGE) BVBA. MAENE (GARAGE) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAENE (GARAGE) BVBA. Leave a respond for MAENE (GARAGE) BVBA. MAENE (GARAGE) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAENE (GARAGE) BVBA op de google maps. Adres en contacten MAENE (GARAGE) BVBA
Location of MAENE (GARAGE) BVBA on the google maps. Address and contacts of MAENE (GARAGE) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAENE (GARAGE) BVBA MAENE (GARAGE) BVBA: LE CONFORT | FR. LUGENTZ | L.G.L. | CHEZ SNOOPY | ARBEID EN VREDE

Other related companies as MAENE (GARAGE) BVBA: LE CONFORT | FR. LUGENTZ | L.G.L. | CHEZ SNOOPY | ARBEID EN VREDE

MAENE (GARAGE) BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAENE (GARAGE) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904968261. Het bedrijf MAENE (GARAGE) BVBA bevindt zich op het adres: Autobaan 8; 8210; Zedelgem (Loppem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in MAENE (GARAGE) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAENE (GARAGE) BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAENE (GARAGE) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAENE (GARAGE) BVBA, openstaande posities, locatie van MAENE (GARAGE) BVBA op de kaart.

MAENE (GARAGE) BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAENE (GARAGE) BVBA, company assigned to the tax number BE09904968261. The company MAENE (GARAGE) BVBA is located at the address: Autobaan 8; 8210; Zedelgem (Loppem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in MAENE (GARAGE) BVBA were not found.
The main activity of MAENE (GARAGE) BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAENE (GARAGE) BVBA is not available. You also can look at reviews of MAENE (GARAGE) BVBA, open positions, location of MAENE (GARAGE) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAENE (GARAGE) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAENE (GARAGE) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAENE (GARAGE) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAENE (GARAGE) BVBA, employees, financial statistics.