L.G.L.

Contactgegevens L.G.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.G.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.G.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'UNION 25BC; 4432; ANS, België

Telefoon (phone): 42470873 (+32-42470873) 42470873 (+32-42470873)

Fax (fax): +32 (10) 160-97-66 +32 (10) 160-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.G.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.G.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.G.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.G.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.G.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.G.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.G.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.G.L.
Products information L.G.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09121643066
Ondernemingsnummer: 2040679931
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in L.G.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.G.L.
(Get full report from official database of BE for L.G.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.G.L.
Addition kinds of activities for L.G.L.

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
864100. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
27520202. Catalogi, gelithografeerd | Catalogs, lithographed
30890402. Zolen, laars of schoen: kunststoffen | Soles, boot or shoe: plastics
31729904. Tabakzakken | Tobacco pouches
36990605. Verlengsnoeren | Extension cords

Werken bij L.G.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.G.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.G.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.G.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

Zoek naar antwoorden van L.G.L. in sociale netwerken
Look for responds of L.G.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.G.L.. Laat een reactie achter voor L.G.L.. L.G.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.G.L.. Leave a respond for L.G.L.. L.G.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.G.L. op de google maps. Adres en contacten L.G.L.
Location of L.G.L. on the google maps. Address and contacts of L.G.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come L.G.L. L.G.L.: American Gym Fitness | Gavroche | SUPER G.B. | C. COOMANS | PIANOSTUDIO DIRK BEKAERT

Other related companies as L.G.L.: American Gym Fitness | Gavroche | SUPER G.B. | C. COOMANS | PIANOSTUDIO DIRK BEKAERT

L.G.L. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.G.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09121643066. Het bedrijf L.G.L. bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'UNION 25BC; 4432; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in L.G.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.G.L. is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.G.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.G.L., openstaande posities, locatie van L.G.L. op de kaart.

L.G.L. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.G.L., company assigned to the tax number BE09121643066. The company L.G.L. is located at the address: AVENUE DE L'UNION 25BC; 4432; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Epiceries. Products created in L.G.L. were not found.
The main activity of L.G.L. is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L.G.L. is not available. You also can look at reviews of L.G.L., open positions, location of L.G.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.G.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.G.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.G.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.G.L., employees, financial statistics.