W'ALLONS-NOUS ?

Particuliere bedrijvenWatervervoer • W'ALLONS-NOUS ?
Private companiesWater Transportation • W'ALLONS-NOUS ?

Contactgegevens W'ALLONS-NOUS ?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W'ALLONS-NOUS ?: address, phone, fax, email, website, opening hours

W'ALLONS-NOUS ?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MARAICHERS 83; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43421857 (+32-43421857) 43421857 (+32-43421857)

Fax (fax): +32 (50) 803-19-18 +32 (50) 803-19-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W'ALLONS-NOUS ?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W'ALLONS-NOUS ?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W'ALLONS-NOUS ?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W'ALLONS-NOUS ?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W'ALLONS-NOUS ?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W'ALLONS-NOUS ?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W'ALLONS-NOUS ?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W'ALLONS-NOUS ?
Products information W'ALLONS-NOUS ?

BTW identificatienummer (tax): BE05927368164
Ondernemingsnummer: 3840789794
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in W'ALLONS-NOUS ? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W'ALLONS-NOUS ?
(Get full report from official database of BE for W'ALLONS-NOUS ?)

Aanvulling soorten activiteiten voor W'ALLONS-NOUS ?
Addition kinds of activities for W'ALLONS-NOUS ?

513701. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
515900. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
22620201. Bleken: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Bleaching: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
51910103. herbiciden | Herbicides
51910104. insecticiden | Insecticides

Werken bij W'ALLONS-NOUS ?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W'ALLONS-NOUS ?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W'ALLONS-NOUS ?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W'ALLONS-NOUS ?. Looking for open vacancies in other companies

 • Servicemonteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

 • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

 • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

 • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Kelner - jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

  Type: Studentenjob

  Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

 • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

 • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CLEAN POWER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

 • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van W'ALLONS-NOUS ? in sociale netwerken
Look for responds of W'ALLONS-NOUS ? in social networks

Lees alle opmerkingen voor W'ALLONS-NOUS ?. Laat een reactie achter voor W'ALLONS-NOUS ?. W'ALLONS-NOUS ? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W'ALLONS-NOUS ?. Leave a respond for W'ALLONS-NOUS ?. W'ALLONS-NOUS ? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W'ALLONS-NOUS ? op de google maps. Adres en contacten W'ALLONS-NOUS ?
Location of W'ALLONS-NOUS ? on the google maps. Address and contacts of W'ALLONS-NOUS ?

Andere gerelateerde bedrijven als come W'ALLONS-NOUS ? W'ALLONS-NOUS ?: A. Lesage | Atchoum | Wisc BVBA | GARAGE CARROSSERIE PEERS | Liégeois Garage

Other related companies as W'ALLONS-NOUS ?: A. Lesage | Atchoum | Wisc BVBA | GARAGE CARROSSERIE PEERS | Liégeois Garage

W'ALLONS-NOUS ? is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W'ALLONS-NOUS ?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05927368164. Het bedrijf W'ALLONS-NOUS ? bevindt zich op het adres: RUE DES MARAICHERS 83; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in W'ALLONS-NOUS ? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W'ALLONS-NOUS ? is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W'ALLONS-NOUS ? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W'ALLONS-NOUS ?, openstaande posities, locatie van W'ALLONS-NOUS ? op de kaart.

W'ALLONS-NOUS ? is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is W'ALLONS-NOUS ?, company assigned to the tax number BE05927368164. The company W'ALLONS-NOUS ? is located at the address: RUE DES MARAICHERS 83; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in W'ALLONS-NOUS ? were not found.
The main activity of W'ALLONS-NOUS ? is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of W'ALLONS-NOUS ? is not available. You also can look at reviews of W'ALLONS-NOUS ?, open positions, location of W'ALLONS-NOUS ? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W'ALLONS-NOUS ?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W'ALLONS-NOUS ?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W'ALLONS-NOUS ?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W'ALLONS-NOUS ?, employees, financial statistics.