A. Lesage

Contactgegevens A. Lesage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Lesage: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Lesage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bas-chemin 190 7784 Bas-Warneton, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Lesage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Lesage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Lesage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Lesage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Lesage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Lesage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Lesage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Lesage
Products information A. Lesage

BTW identificatienummer (tax): BE06243499755
Ondernemingsnummer: 1246643066
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Disposal of chemicals; Disposal of used edible fats and oils

Product categorie (product category): Battery Disposal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Lesage
(Get full report from official database of BE for A. Lesage)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Lesage
Addition kinds of activities for A. Lesage

864104. Sociale verenigingen | Social associations
22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
32920103. Geweven, geweven amosite asbest | Felt, woven amosite asbestos
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
51439906. Yoghurt | Yogurt
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial

Werken bij A. Lesage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Lesage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Lesage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Lesage. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van A. Lesage in sociale netwerken
Look for responds of A. Lesage in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Lesage. Laat een reactie achter voor A. Lesage. A. Lesage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Lesage. Leave a respond for A. Lesage. A. Lesage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Lesage op de google maps. Adres en contacten A. Lesage
Location of A. Lesage on the google maps. Address and contacts of A. Lesage

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Lesage A. Lesage: Milvisch | J. NEUFORGE | Labens & Van Gheluwe Advokaten | E.T.Y.G. BVBA | VAN WEYENBERGE

Other related companies as A. Lesage: Milvisch | J. NEUFORGE | Labens & Van Gheluwe Advokaten | E.T.Y.G. BVBA | VAN WEYENBERGE

A. Lesage is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Lesage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06243499755. Het bedrijf A. Lesage bevindt zich op het adres: Bas-chemin 190 7784 Bas-Warneton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Battery Disposal. Lijst met producten zijn Disposal of chemicals; Disposal of used edible fats and oils.
De hoofdactiviteit van A. Lesage is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Lesage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Lesage, openstaande posities, locatie van A. Lesage op de kaart.

A. Lesage is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Lesage, company assigned to the tax number BE06243499755. The company A. Lesage is located at the address: Bas-chemin 190 7784 Bas-Warneton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Battery Disposal. List of products are Disposal of chemicals; Disposal of used edible fats and oils.
The main activity of A. Lesage is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Lesage is not available. You also can look at reviews of A. Lesage, open positions, location of A. Lesage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Lesage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Lesage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Lesage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Lesage, employees, financial statistics.