Atchoum

Contactgegevens Atchoum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atchoum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atchoum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 253; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 514 38 11 (+32-02 514 38 11) 02 514 38 11 (+32-02 514 38 11)

Fax (fax): +32 (10) 815-70-24 +32 (10) 815-70-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atchoum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atchoum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atchoum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atchoum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atchoum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atchoum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atchoum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atchoum
Products information Atchoum

BTW identificatienummer (tax): BE07040832519
Ondernemingsnummer: 7316314697
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Atchoum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atchoum
(Get full report from official database of BE for Atchoum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atchoum
Addition kinds of activities for Atchoum

508504. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
51540000. Vee | Livestock
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services

Werken bij Atchoum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atchoum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atchoum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atchoum. Looking for open vacancies in other companies

 • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

 • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

 • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

 • Hulpelectricien (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

 • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

 • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

  Regio: LOVENJOEL

  Bedrijf: DEMESMACRE

  Type: Vaste Job

  Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

 • Seksuoloog (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Atchoum in sociale netwerken
Look for responds of Atchoum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atchoum. Laat een reactie achter voor Atchoum. Atchoum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atchoum. Leave a respond for Atchoum. Atchoum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atchoum op de google maps. Adres en contacten Atchoum
Location of Atchoum on the google maps. Address and contacts of Atchoum

Andere gerelateerde bedrijven als come Atchoum Atchoum: HUIS BALOE | De Keyser Janssens BVBA | ANDRE LUDER | S. SCHRYVERS | Vanmansart Xavier

Other related companies as Atchoum: HUIS BALOE | De Keyser Janssens BVBA | ANDRE LUDER | S. SCHRYVERS | Vanmansart Xavier

Atchoum is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atchoum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07040832519. Het bedrijf Atchoum bevindt zich op het adres: Rue Haute 253; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Atchoum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atchoum is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atchoum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atchoum, openstaande posities, locatie van Atchoum op de kaart.

Atchoum is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atchoum, company assigned to the tax number BE07040832519. The company Atchoum is located at the address: Rue Haute 253; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Atchoum were not found.
The main activity of Atchoum is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atchoum is not available. You also can look at reviews of Atchoum, open positions, location of Atchoum on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atchoum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atchoum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atchoum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atchoum, employees, financial statistics.