ANDRE LUDER

Contactgegevens ANDRE LUDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE LUDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE LUDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE MOLENBAIX 33; 7760; CELLES, België

Telefoon (phone): 69454419 (+32-69454419) 69454419 (+32-69454419)

Fax (fax): +32 (58) 474-78-25 +32 (58) 474-78-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE LUDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE LUDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE LUDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE LUDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE LUDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE LUDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE LUDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE LUDER
Products information ANDRE LUDER

BTW identificatienummer (tax): BE04647735595
Ondernemingsnummer: 3902587890
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ANDRE LUDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE LUDER
(Get full report from official database of BE for ANDRE LUDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE LUDER
Addition kinds of activities for ANDRE LUDER

02719903. Mink boerderij | Mink farm
30890304. Deuren, vouwen: kunststof of kunststof bekleed stof | Doors, folding: plastics or plastics coated fabric
32720706. Cribbing, beton | Cribbing, concrete
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers

Werken bij ANDRE LUDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE LUDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE LUDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE LUDER. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

 • Magazijnarbeider (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

 • Metser-diender (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

 • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

 • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

 • Huishoudhulp (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

 • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

 • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

 • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: INVISIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

 • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van ANDRE LUDER in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE LUDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE LUDER. Laat een reactie achter voor ANDRE LUDER. ANDRE LUDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE LUDER. Leave a respond for ANDRE LUDER. ANDRE LUDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE LUDER op de google maps. Adres en contacten ANDRE LUDER
Location of ANDRE LUDER on the google maps. Address and contacts of ANDRE LUDER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE LUDER ANDRE LUDER: DE KONINCK NV (BROUWERIJ) | T.C. TENNISSIMO | V.V. VOLKEGEM | CARGLASS | Source (La)

Other related companies as ANDRE LUDER: DE KONINCK NV (BROUWERIJ) | T.C. TENNISSIMO | V.V. VOLKEGEM | CARGLASS | Source (La)

ANDRE LUDER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE LUDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04647735595. Het bedrijf ANDRE LUDER bevindt zich op het adres: PLACE DE MOLENBAIX 33; 7760; CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ANDRE LUDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE LUDER is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE LUDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE LUDER, openstaande posities, locatie van ANDRE LUDER op de kaart.

ANDRE LUDER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE LUDER, company assigned to the tax number BE04647735595. The company ANDRE LUDER is located at the address: PLACE DE MOLENBAIX 33; 7760; CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ANDRE LUDER were not found.
The main activity of ANDRE LUDER is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE LUDER is not available. You also can look at reviews of ANDRE LUDER, open positions, location of ANDRE LUDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE LUDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE LUDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE LUDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE LUDER, employees, financial statistics.