VANDEWIELE N. & ZN

Contactgegevens VANDEWIELE N. & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEWIELE N. & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEWIELE N. & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENEWIJK 51; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50358011 (+32-50358011) 50358011 (+32-50358011)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEWIELE N. & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEWIELE N. & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEWIELE N. & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEWIELE N. & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEWIELE N. & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEWIELE N. & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEWIELE N. & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEWIELE N. & ZN
Products information VANDEWIELE N. & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEWIELE N. & ZN
(Get full report from official database of BE for VANDEWIELE N. & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEWIELE N. & ZN
Addition kinds of activities for VANDEWIELE N. & ZN

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
28690307. Vetzure esters, aminozuren, enz. | Fatty acid esters, aminos, etc.
50230501. Verfraaien benodigdheden | Decorating supplies
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij VANDEWIELE N. & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEWIELE N. & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEWIELE N. & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEWIELE N. & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

 • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

 • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

 • Projectleider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

 • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

 • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-office

  Type: Vaste Job

  Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

 • Productieleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Euro Engineering

  Type: Vaste Job

  Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

 • Medewerker hotel (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: T'BUSKRUID

  Type: Flexijob

  Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van VANDEWIELE N. & ZN in sociale netwerken
Look for responds of VANDEWIELE N. & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEWIELE N. & ZN. Laat een reactie achter voor VANDEWIELE N. & ZN. VANDEWIELE N. & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEWIELE N. & ZN. Leave a respond for VANDEWIELE N. & ZN. VANDEWIELE N. & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEWIELE N. & ZN op de google maps. Adres en contacten VANDEWIELE N. & ZN
Location of VANDEWIELE N. & ZN on the google maps. Address and contacts of VANDEWIELE N. & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEWIELE N. & ZN VANDEWIELE N. & ZN: DDC Soft BVBA | FRANS AERTS | COIFFURE NOUVEAU | ROOSELEIR RATREE | HOESTEL PHARMA

Other related companies as VANDEWIELE N. & ZN: DDC Soft BVBA | FRANS AERTS | COIFFURE NOUVEAU | ROOSELEIR RATREE | HOESTEL PHARMA

VANDEWIELE N. & ZN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEWIELE N. & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf VANDEWIELE N. & ZN bevindt zich op het adres: GROENEWIJK 51; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van VANDEWIELE N. & ZN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEWIELE N. & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEWIELE N. & ZN, openstaande posities, locatie van VANDEWIELE N. & ZN op de kaart.

VANDEWIELE N. & ZN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEWIELE N. & ZN, company assigned to the tax number BE09778625488. The company VANDEWIELE N. & ZN is located at the address: GROENEWIJK 51; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Construction de maisons. List of products are Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of VANDEWIELE N. & ZN is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEWIELE N. & ZN is not available. You also can look at reviews of VANDEWIELE N. & ZN, open positions, location of VANDEWIELE N. & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEWIELE N. & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEWIELE N. & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEWIELE N. & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEWIELE N. & ZN, employees, financial statistics.