DDC Soft BVBA

Contactgegevens DDC Soft BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DDC Soft BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DDC Soft BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Muilenstraat 94; 1770; Liedekerke, België

Telefoon (phone): 053 67 33 06 (+32-053 67 33 06) 053 67 33 06 (+32-053 67 33 06)

Fax (fax): 053 67 33 06 (+32-053 67 33 06) 053 67 33 06 (+32-053 67 33 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DDC Soft BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DDC Soft BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DDC Soft BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DDC Soft BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DDC Soft BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DDC Soft BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DDC Soft BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DDC Soft BVBA
Products information DDC Soft BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08823913574
Ondernemingsnummer: 6563751220
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DDC Soft BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DDC Soft BVBA
(Get full report from official database of BE for DDC Soft BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DDC Soft BVBA
Addition kinds of activities for DDC Soft BVBA

615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
30699902. Ballen, rubber | Balls, rubber
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems

Werken bij DDC Soft BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DDC Soft BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DDC Soft BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DDC Soft BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

Zoek naar antwoorden van DDC Soft BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DDC Soft BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DDC Soft BVBA. Laat een reactie achter voor DDC Soft BVBA. DDC Soft BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DDC Soft BVBA. Leave a respond for DDC Soft BVBA. DDC Soft BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DDC Soft BVBA op de google maps. Adres en contacten DDC Soft BVBA
Location of DDC Soft BVBA on the google maps. Address and contacts of DDC Soft BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DDC Soft BVBA DDC Soft BVBA: CLUNY GHISLAIN | BAKKERIJ MARTIN | E.C.D. ENSEIGNES ET LETTRAGE CHRISTIAN DELORY | PEGGY ALLAER | Reinaert

Other related companies as DDC Soft BVBA: CLUNY GHISLAIN | BAKKERIJ MARTIN | E.C.D. ENSEIGNES ET LETTRAGE CHRISTIAN DELORY | PEGGY ALLAER | Reinaert

DDC Soft BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DDC Soft BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08823913574. Het bedrijf DDC Soft BVBA bevindt zich op het adres: Muilenstraat 94; 1770; Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in DDC Soft BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DDC Soft BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DDC Soft BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DDC Soft BVBA, openstaande posities, locatie van DDC Soft BVBA op de kaart.

DDC Soft BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DDC Soft BVBA, company assigned to the tax number BE08823913574. The company DDC Soft BVBA is located at the address: Muilenstraat 94; 1770; Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. Products created in DDC Soft BVBA were not found.
The main activity of DDC Soft BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DDC Soft BVBA is not available. You also can look at reviews of DDC Soft BVBA, open positions, location of DDC Soft BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DDC Soft BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DDC Soft BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DDC Soft BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DDC Soft BVBA, employees, financial statistics.