ROOSELEIR RATREE

Contactgegevens ROOSELEIR RATREE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROOSELEIR RATREE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROOSELEIR RATREE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLSTRAAT 72; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92338318 (+32-92338318) 92338318 (+32-92338318)

Fax (fax): +32 (16) 173-93-99 +32 (16) 173-93-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROOSELEIR RATREE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROOSELEIR RATREE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROOSELEIR RATREE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROOSELEIR RATREE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROOSELEIR RATREE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROOSELEIR RATREE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROOSELEIR RATREE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROOSELEIR RATREE
Products information ROOSELEIR RATREE

BTW identificatienummer (tax): BE02168670654
Ondernemingsnummer: 3970153808
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ROOSELEIR RATREE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROOSELEIR RATREE
(Get full report from official database of BE for ROOSELEIR RATREE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROOSELEIR RATREE
Addition kinds of activities for ROOSELEIR RATREE

382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
58120402. Cafetaria | Cafeteria
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance
79969900. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec

Werken bij ROOSELEIR RATREE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROOSELEIR RATREE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROOSELEIR RATREE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROOSELEIR RATREE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

 • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • studente charcuterie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Bijlesgever wiskunde (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

 • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

 • Software Engineer (ASSENT)

  Regio: ASSENT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van ROOSELEIR RATREE in sociale netwerken
Look for responds of ROOSELEIR RATREE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROOSELEIR RATREE. Laat een reactie achter voor ROOSELEIR RATREE. ROOSELEIR RATREE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROOSELEIR RATREE. Leave a respond for ROOSELEIR RATREE. ROOSELEIR RATREE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROOSELEIR RATREE op de google maps. Adres en contacten ROOSELEIR RATREE
Location of ROOSELEIR RATREE on the google maps. Address and contacts of ROOSELEIR RATREE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROOSELEIR RATREE ROOSELEIR RATREE: Deventer Alfred | ROUAN | Maes G | LEO DHEYE | JOEL VAN DE GINSTE

Other related companies as ROOSELEIR RATREE: Deventer Alfred | ROUAN | Maes G | LEO DHEYE | JOEL VAN DE GINSTE

ROOSELEIR RATREE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROOSELEIR RATREE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168670654. Het bedrijf ROOSELEIR RATREE bevindt zich op het adres: HOLSTRAAT 72; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in ROOSELEIR RATREE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROOSELEIR RATREE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROOSELEIR RATREE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROOSELEIR RATREE, openstaande posities, locatie van ROOSELEIR RATREE op de kaart.

ROOSELEIR RATREE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROOSELEIR RATREE, company assigned to the tax number BE02168670654. The company ROOSELEIR RATREE is located at the address: HOLSTRAAT 72; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in ROOSELEIR RATREE were not found.
The main activity of ROOSELEIR RATREE is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROOSELEIR RATREE is not available. You also can look at reviews of ROOSELEIR RATREE, open positions, location of ROOSELEIR RATREE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROOSELEIR RATREE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROOSELEIR RATREE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROOSELEIR RATREE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROOSELEIR RATREE, employees, financial statistics.