Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.

Contactgegevens Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weiveldlaan 41B26 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 02.725 73 10 (+32-02.725 73 10) 02.725 73 10 (+32-02.725 73 10)

Fax (fax): 02.725 75 51 (+32-02.725 75 51) 02.725 75 51 (+32-02.725 75 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tüv Rheinland Belgium V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tüv Rheinland Belgium V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.
Products information Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE05601898193
Ondernemingsnummer: 1694885253
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Quality control

Product categorie (product category): Inspection Of Machines And Plants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.
Addition kinds of activities for Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.

655299. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services

Werken bij Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

Zoek naar antwoorden van Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Laat een reactie achter voor Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Leave a respond for Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.. Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.
Location of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.: FA. VANHEE R. & W. | KANTOFF | CULTIMAT | Espace des Saveurs | A.I.D. EGALITE DES CHANCES

Other related companies as Tüv Rheinland Belgium V.Z.W.: FA. VANHEE R. & W. | KANTOFF | CULTIMAT | Espace des Saveurs | A.I.D. EGALITE DES CHANCES

Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05601898193. Het bedrijf Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. bevindt zich op het adres: Weiveldlaan 41B26 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Inspection Of Machines And Plants. Lijst met producten zijn Quality control.
De hoofdactiviteit van Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., openstaande posities, locatie van Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., company assigned to the tax number BE05601898193. The company Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. is located at the address: Weiveldlaan 41B26 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Inspection Of Machines And Plants. List of products are Quality control.
The main activity of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., open positions, location of Tüv Rheinland Belgium V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tüv Rheinland Belgium V.Z.W., employees, financial statistics.