Espace des Saveurs

Contactgegevens Espace des Saveurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Espace des Saveurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Espace des Saveurs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Dewandre 42; 4650; Herve, België

Telefoon (phone): 087 66 07 50 (+32-087 66 07 50) 087 66 07 50 (+32-087 66 07 50)

Fax (fax): +32 (59) 372-46-70 +32 (59) 372-46-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Espace des Saveurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Espace des Saveurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Espace des Saveurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Espace des Saveurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Espace des Saveurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Espace des Saveurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Espace des Saveurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Espace des Saveurs
Products information Espace des Saveurs

BTW identificatienummer (tax): BE09224365234
Ondernemingsnummer: 9181243896
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Espace des Saveurs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Espace des Saveurs
(Get full report from official database of BE for Espace des Saveurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Espace des Saveurs
Addition kinds of activities for Espace des Saveurs

17969907. Installatie van stroomopwekking apparatuur | Power generating equipment installation
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
25150101. Grondslagen en platforms | Foundations and platforms
26530107. Vellen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, corrugated: made from purchased materials
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
50750203. Ovens, warme lucht | Furnaces, warm air

Werken bij Espace des Saveurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Espace des Saveurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Espace des Saveurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Espace des Saveurs. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

Zoek naar antwoorden van Espace des Saveurs in sociale netwerken
Look for responds of Espace des Saveurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Espace des Saveurs. Laat een reactie achter voor Espace des Saveurs. Espace des Saveurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Espace des Saveurs. Leave a respond for Espace des Saveurs. Espace des Saveurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Espace des Saveurs op de google maps. Adres en contacten Espace des Saveurs
Location of Espace des Saveurs on the google maps. Address and contacts of Espace des Saveurs

Andere gerelateerde bedrijven als come Espace des Saveurs Espace des Saveurs: ASLK-CGER Bank | PIVOINE | AC ELECTRONIQUE | BRUNO LAMBERT | STUDIO SOHL

Other related companies as Espace des Saveurs: ASLK-CGER Bank | PIVOINE | AC ELECTRONIQUE | BRUNO LAMBERT | STUDIO SOHL

Espace des Saveurs is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Espace des Saveurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09224365234. Het bedrijf Espace des Saveurs bevindt zich op het adres: Avenue Dewandre 42; 4650; Herve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Espace des Saveurs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Espace des Saveurs is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Espace des Saveurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Espace des Saveurs, openstaande posities, locatie van Espace des Saveurs op de kaart.

Espace des Saveurs is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Espace des Saveurs, company assigned to the tax number BE09224365234. The company Espace des Saveurs is located at the address: Avenue Dewandre 42; 4650; Herve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Museums. Products created in Espace des Saveurs were not found.
The main activity of Espace des Saveurs is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Espace des Saveurs is not available. You also can look at reviews of Espace des Saveurs, open positions, location of Espace des Saveurs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Espace des Saveurs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Espace des Saveurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Espace des Saveurs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Espace des Saveurs, employees, financial statistics.