A.I.D. EGALITE DES CHANCES

Contactgegevens A.I.D. EGALITE DES CHANCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.D. EGALITE DES CHANCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.D. EGALITE DES CHANCES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard des Archers 10; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 03 58 (+32-067 21 03 58) 067 21 03 58 (+32-067 21 03 58)

Fax (fax): 067 21 03 58 (+32-067 21 03 58) 067 21 03 58 (+32-067 21 03 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.D. EGALITE DES CHANCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.D. EGALITE DES CHANCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.D. EGALITE DES CHANCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.D. EGALITE DES CHANCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.D. EGALITE DES CHANCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.D. EGALITE DES CHANCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.D. EGALITE DES CHANCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.D. EGALITE DES CHANCES
Products information A.I.D. EGALITE DES CHANCES

BTW identificatienummer (tax): BE07957092285
Ondernemingsnummer: 7046051025
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A.I.D. EGALITE DES CHANCES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.D. EGALITE DES CHANCES
(Get full report from official database of BE for A.I.D. EGALITE DES CHANCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.D. EGALITE DES CHANCES
Addition kinds of activities for A.I.D. EGALITE DES CHANCES

832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
20320200. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
32990408. Statuair: gips, klei, papier mache, metaal, enz. | Statuary: gypsum, clay, papier mache, metal, etc.
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
36639912. Telemetering apparatuur, elektronisch | Telemetering equipment, electronic
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec

Werken bij A.I.D. EGALITE DES CHANCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.D. EGALITE DES CHANCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.D. EGALITE DES CHANCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.D. EGALITE DES CHANCES. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van A.I.D. EGALITE DES CHANCES in sociale netwerken
Look for responds of A.I.D. EGALITE DES CHANCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.D. EGALITE DES CHANCES. Laat een reactie achter voor A.I.D. EGALITE DES CHANCES. A.I.D. EGALITE DES CHANCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.D. EGALITE DES CHANCES. Leave a respond for A.I.D. EGALITE DES CHANCES. A.I.D. EGALITE DES CHANCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.D. EGALITE DES CHANCES op de google maps. Adres en contacten A.I.D. EGALITE DES CHANCES
Location of A.I.D. EGALITE DES CHANCES on the google maps. Address and contacts of A.I.D. EGALITE DES CHANCES

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.D. EGALITE DES CHANCES A.I.D. EGALITE DES CHANCES: BOUDEWIJN SCHILDERMANS | HAIRSTUDIO PATRICK | VLEUGELS E | D'Hondt B | VALERE BLAVIER

Other related companies as A.I.D. EGALITE DES CHANCES: BOUDEWIJN SCHILDERMANS | HAIRSTUDIO PATRICK | VLEUGELS E | D'Hondt B | VALERE BLAVIER

A.I.D. EGALITE DES CHANCES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.D. EGALITE DES CHANCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07957092285. Het bedrijf A.I.D. EGALITE DES CHANCES bevindt zich op het adres: Boulevard des Archers 10; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Professional training. Producten gemaakt in A.I.D. EGALITE DES CHANCES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.D. EGALITE DES CHANCES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.D. EGALITE DES CHANCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.D. EGALITE DES CHANCES, openstaande posities, locatie van A.I.D. EGALITE DES CHANCES op de kaart.

A.I.D. EGALITE DES CHANCES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.I.D. EGALITE DES CHANCES, company assigned to the tax number BE07957092285. The company A.I.D. EGALITE DES CHANCES is located at the address: Boulevard des Archers 10; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Professional training. Products created in A.I.D. EGALITE DES CHANCES were not found.
The main activity of A.I.D. EGALITE DES CHANCES is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.D. EGALITE DES CHANCES is not available. You also can look at reviews of A.I.D. EGALITE DES CHANCES, open positions, location of A.I.D. EGALITE DES CHANCES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.D. EGALITE DES CHANCES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.D. EGALITE DES CHANCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.D. EGALITE DES CHANCES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.D. EGALITE DES CHANCES, employees, financial statistics.