FA. HERMANS-VAN DESSEL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FA. HERMANS-VAN DESSEL
Private companiesWater Transportation • FA. HERMANS-VAN DESSEL

Contactgegevens FA. HERMANS-VAN DESSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. HERMANS-VAN DESSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. HERMANS-VAN DESSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEULEMANSLAAN 21; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14545677 (+32-14545677) 14545677 (+32-14545677)

Fax (fax): +32 (50) 560-99-57 +32 (50) 560-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. HERMANS-VAN DESSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. HERMANS-VAN DESSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. HERMANS-VAN DESSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. HERMANS-VAN DESSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. HERMANS-VAN DESSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. HERMANS-VAN DESSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. HERMANS-VAN DESSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. HERMANS-VAN DESSEL
Products information FA. HERMANS-VAN DESSEL

BTW identificatienummer (tax): BE07376739501
Ondernemingsnummer: 8406982421
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FA. HERMANS-VAN DESSEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. HERMANS-VAN DESSEL
(Get full report from official database of BE for FA. HERMANS-VAN DESSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. HERMANS-VAN DESSEL
Addition kinds of activities for FA. HERMANS-VAN DESSEL

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
79991111. Judo instructie | Judo instruction
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law
87419904. Hotel of motel management | Hotel or motel management

Werken bij FA. HERMANS-VAN DESSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. HERMANS-VAN DESSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. HERMANS-VAN DESSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. HERMANS-VAN DESSEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

 • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

 • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Peer (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

 • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

 • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van FA. HERMANS-VAN DESSEL in sociale netwerken
Look for responds of FA. HERMANS-VAN DESSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. HERMANS-VAN DESSEL. Laat een reactie achter voor FA. HERMANS-VAN DESSEL. FA. HERMANS-VAN DESSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. HERMANS-VAN DESSEL. Leave a respond for FA. HERMANS-VAN DESSEL. FA. HERMANS-VAN DESSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. HERMANS-VAN DESSEL op de google maps. Adres en contacten FA. HERMANS-VAN DESSEL
Location of FA. HERMANS-VAN DESSEL on the google maps. Address and contacts of FA. HERMANS-VAN DESSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. HERMANS-VAN DESSEL FA. HERMANS-VAN DESSEL: SERGE DUJARDIN | B. VANRUSSELT | COVERBAND SHAKESBEER | Accountantskantoor Vermeiren BVBA | INGRID M.M. BAEYENS

Other related companies as FA. HERMANS-VAN DESSEL: SERGE DUJARDIN | B. VANRUSSELT | COVERBAND SHAKESBEER | Accountantskantoor Vermeiren BVBA | INGRID M.M. BAEYENS

FA. HERMANS-VAN DESSEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. HERMANS-VAN DESSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376739501. Het bedrijf FA. HERMANS-VAN DESSEL bevindt zich op het adres: MEULEMANSLAAN 21; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FA. HERMANS-VAN DESSEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. HERMANS-VAN DESSEL is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. HERMANS-VAN DESSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. HERMANS-VAN DESSEL, openstaande posities, locatie van FA. HERMANS-VAN DESSEL op de kaart.

FA. HERMANS-VAN DESSEL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. HERMANS-VAN DESSEL, company assigned to the tax number BE07376739501. The company FA. HERMANS-VAN DESSEL is located at the address: MEULEMANSLAAN 21; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FA. HERMANS-VAN DESSEL were not found.
The main activity of FA. HERMANS-VAN DESSEL is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. HERMANS-VAN DESSEL is not available. You also can look at reviews of FA. HERMANS-VAN DESSEL, open positions, location of FA. HERMANS-VAN DESSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. HERMANS-VAN DESSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. HERMANS-VAN DESSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. HERMANS-VAN DESSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. HERMANS-VAN DESSEL, employees, financial statistics.