COVERBAND SHAKESBEER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • COVERBAND SHAKESBEER
Private companiesWater Transportation • COVERBAND SHAKESBEER

Contactgegevens COVERBAND SHAKESBEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COVERBAND SHAKESBEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COVERBAND SHAKESBEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOUWSLAGERSTRAAT 16; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56354276 (+32-56354276) 56354276 (+32-56354276)

Fax (fax): +32 (61) 762-23-41 +32 (61) 762-23-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COVERBAND SHAKESBEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COVERBAND SHAKESBEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COVERBAND SHAKESBEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COVERBAND SHAKESBEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COVERBAND SHAKESBEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COVERBAND SHAKESBEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COVERBAND SHAKESBEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COVERBAND SHAKESBEER
Products information COVERBAND SHAKESBEER

BTW identificatienummer (tax): BE02030242919
Ondernemingsnummer: 5176452636
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in COVERBAND SHAKESBEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COVERBAND SHAKESBEER
(Get full report from official database of BE for COVERBAND SHAKESBEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COVERBAND SHAKESBEER
Addition kinds of activities for COVERBAND SHAKESBEER

27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
27549915. Schema's, transport: gravure printing | Schedules, transportation: gravure printing
34920102. Ventielen, hydraulische, vliegtuigen | Valves, hydraulic, aircraft
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
59990901. Kunstledematen | Artificial limbs
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij COVERBAND SHAKESBEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COVERBAND SHAKESBEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COVERBAND SHAKESBEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COVERBAND SHAKESBEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van COVERBAND SHAKESBEER in sociale netwerken
Look for responds of COVERBAND SHAKESBEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COVERBAND SHAKESBEER. Laat een reactie achter voor COVERBAND SHAKESBEER. COVERBAND SHAKESBEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COVERBAND SHAKESBEER. Leave a respond for COVERBAND SHAKESBEER. COVERBAND SHAKESBEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COVERBAND SHAKESBEER op de google maps. Adres en contacten COVERBAND SHAKESBEER
Location of COVERBAND SHAKESBEER on the google maps. Address and contacts of COVERBAND SHAKESBEER

Andere gerelateerde bedrijven als come COVERBAND SHAKESBEER COVERBAND SHAKESBEER: E. ZELDERLOO | GARAGE VAN HULLE | CABINET D'IMAGERIE MEDICALE Dr RENOY SPRL SPRL | SLEEPWAVE | FERDINAND PLUMACHER

Other related companies as COVERBAND SHAKESBEER: E. ZELDERLOO | GARAGE VAN HULLE | CABINET D'IMAGERIE MEDICALE Dr RENOY SPRL SPRL | SLEEPWAVE | FERDINAND PLUMACHER

COVERBAND SHAKESBEER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COVERBAND SHAKESBEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02030242919. Het bedrijf COVERBAND SHAKESBEER bevindt zich op het adres: TOUWSLAGERSTRAAT 16; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in COVERBAND SHAKESBEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COVERBAND SHAKESBEER is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COVERBAND SHAKESBEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COVERBAND SHAKESBEER, openstaande posities, locatie van COVERBAND SHAKESBEER op de kaart.

COVERBAND SHAKESBEER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is COVERBAND SHAKESBEER, company assigned to the tax number BE02030242919. The company COVERBAND SHAKESBEER is located at the address: TOUWSLAGERSTRAAT 16; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Divers amusement. Products created in COVERBAND SHAKESBEER were not found.
The main activity of COVERBAND SHAKESBEER is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COVERBAND SHAKESBEER is not available. You also can look at reviews of COVERBAND SHAKESBEER, open positions, location of COVERBAND SHAKESBEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COVERBAND SHAKESBEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COVERBAND SHAKESBEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COVERBAND SHAKESBEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COVERBAND SHAKESBEER, employees, financial statistics.