Accountantskantoor Vermeiren BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Accountantskantoor Vermeiren BVBA
Private companiesWater Transportation • Accountantskantoor Vermeiren BVBA

Contactgegevens Accountantskantoor Vermeiren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountantskantoor Vermeiren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountantskantoor Vermeiren BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerdorp 6; 2321; Hoogstraten (Meer), België

Telefoon (phone): 03 315 80 20 (+32-03 315 80 20) 03 315 80 20 (+32-03 315 80 20)

Fax (fax): 03 315 03 79 (+32-03 315 03 79) 03 315 03 79 (+32-03 315 03 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountantskantoor Vermeiren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountantskantoor Vermeiren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountantskantoor Vermeiren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountantskantoor Vermeiren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountantskantoor Vermeiren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountantskantoor Vermeiren BVBA
Products information Accountantskantoor Vermeiren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08564910888
Ondernemingsnummer: 4802917480
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Accountantskantoor Vermeiren BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountantskantoor Vermeiren BVBA
(Get full report from official database of BE for Accountantskantoor Vermeiren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountantskantoor Vermeiren BVBA
Addition kinds of activities for Accountantskantoor Vermeiren BVBA

356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij Accountantskantoor Vermeiren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountantskantoor Vermeiren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Accountantskantoor Vermeiren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Accountantskantoor Vermeiren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Laat een reactie achter voor Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Accountantskantoor Vermeiren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Leave a respond for Accountantskantoor Vermeiren BVBA. Accountantskantoor Vermeiren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountantskantoor Vermeiren BVBA op de google maps. Adres en contacten Accountantskantoor Vermeiren BVBA
Location of Accountantskantoor Vermeiren BVBA on the google maps. Address and contacts of Accountantskantoor Vermeiren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountantskantoor Vermeiren BVBA Accountantskantoor Vermeiren BVBA: HET SPEELDORP | VSE-CEI | Veelvoud NV | GARAGE STEINIER | BAKKERIJ KAPADOKYA

Other related companies as Accountantskantoor Vermeiren BVBA: HET SPEELDORP | VSE-CEI | Veelvoud NV | GARAGE STEINIER | BAKKERIJ KAPADOKYA

Accountantskantoor Vermeiren BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Accountantskantoor Vermeiren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08564910888. Het bedrijf Accountantskantoor Vermeiren BVBA bevindt zich op het adres: Meerdorp 6; 2321; Hoogstraten (Meer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Accountantskantoor Vermeiren BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accountantskantoor Vermeiren BVBA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountantskantoor Vermeiren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountantskantoor Vermeiren BVBA, openstaande posities, locatie van Accountantskantoor Vermeiren BVBA op de kaart.

Accountantskantoor Vermeiren BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Accountantskantoor Vermeiren BVBA, company assigned to the tax number BE08564910888. The company Accountantskantoor Vermeiren BVBA is located at the address: Meerdorp 6; 2321; Hoogstraten (Meer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Accountants. Products created in Accountantskantoor Vermeiren BVBA were not found.
The main activity of Accountantskantoor Vermeiren BVBA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountantskantoor Vermeiren BVBA is not available. You also can look at reviews of Accountantskantoor Vermeiren BVBA, open positions, location of Accountantskantoor Vermeiren BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountantskantoor Vermeiren BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountantskantoor Vermeiren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountantskantoor Vermeiren BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountantskantoor Vermeiren BVBA, employees, financial statistics.