BAKKERIJ KAPADOKYA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BAKKERIJ KAPADOKYA
Private companiesWater Transportation • BAKKERIJ KAPADOKYA

Contactgegevens BAKKERIJ KAPADOKYA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ KAPADOKYA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ KAPADOKYA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 292; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33219334 (+32-33219334) 33219334 (+32-33219334)

Fax (fax): +32 (59) 562-69-60 +32 (59) 562-69-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ KAPADOKYA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ KAPADOKYA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ KAPADOKYA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ KAPADOKYA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ KAPADOKYA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ KAPADOKYA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ KAPADOKYA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ KAPADOKYA
Products information BAKKERIJ KAPADOKYA

BTW identificatienummer (tax): BE09091705322
Ondernemingsnummer: 6962280273
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BAKKERIJ KAPADOKYA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ KAPADOKYA
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ KAPADOKYA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ KAPADOKYA
Addition kinds of activities for BAKKERIJ KAPADOKYA

7213. Linnengoed | Linen supply
229502. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
39440304. Blokken, speelgoed | Blocks, toy
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij BAKKERIJ KAPADOKYA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ KAPADOKYA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ KAPADOKYA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ KAPADOKYA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ KAPADOKYA in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ KAPADOKYA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ KAPADOKYA. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ KAPADOKYA. BAKKERIJ KAPADOKYA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ KAPADOKYA. Leave a respond for BAKKERIJ KAPADOKYA. BAKKERIJ KAPADOKYA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ KAPADOKYA op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ KAPADOKYA
Location of BAKKERIJ KAPADOKYA on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ KAPADOKYA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ KAPADOKYA BAKKERIJ KAPADOKYA: FILIP VAN HULLE | ALARM SOUND | Burelesque | TILKENS | Knuts-Fazius

Other related companies as BAKKERIJ KAPADOKYA: FILIP VAN HULLE | ALARM SOUND | Burelesque | TILKENS | Knuts-Fazius

BAKKERIJ KAPADOKYA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ KAPADOKYA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091705322. Het bedrijf BAKKERIJ KAPADOKYA bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 292; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ KAPADOKYA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ KAPADOKYA is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ KAPADOKYA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ KAPADOKYA, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ KAPADOKYA op de kaart.

BAKKERIJ KAPADOKYA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ KAPADOKYA, company assigned to the tax number BE09091705322. The company BAKKERIJ KAPADOKYA is located at the address: HERENTALSEBAAN 292; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ KAPADOKYA were not found.
The main activity of BAKKERIJ KAPADOKYA is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ KAPADOKYA is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ KAPADOKYA, open positions, location of BAKKERIJ KAPADOKYA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ KAPADOKYA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ KAPADOKYA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ KAPADOKYA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ KAPADOKYA, employees, financial statistics.