ALARM SOUND

Contactgegevens ALARM SOUND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARM SOUND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARM SOUND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ADOLPHE PRINS 77; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25219827 (+32-25219827) 25219827 (+32-25219827)

Fax (fax): +32 (53) 754-81-34 +32 (53) 754-81-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARM SOUND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARM SOUND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARM SOUND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARM SOUND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARM SOUND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARM SOUND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARM SOUND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARM SOUND
Products information ALARM SOUND

BTW identificatienummer (tax): BE08329803466
Ondernemingsnummer: 2994567871
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARM SOUND
(Get full report from official database of BE for ALARM SOUND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARM SOUND
Addition kinds of activities for ALARM SOUND

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
07230202. Corn shelling diensten | Corn shelling services
31999904. Bureau sets, leer | Desk sets, leather
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
59489903. Koffers (bagage) | Trunks (luggage)

Werken bij ALARM SOUND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARM SOUND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARM SOUND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARM SOUND. Looking for open vacancies in other companies

 • finetuner machines (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

 • Machine operator (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

 • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

 • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

 • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

 • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

 • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

 • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

 • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

Zoek naar antwoorden van ALARM SOUND in sociale netwerken
Look for responds of ALARM SOUND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARM SOUND. Laat een reactie achter voor ALARM SOUND. ALARM SOUND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARM SOUND. Leave a respond for ALARM SOUND. ALARM SOUND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARM SOUND op de google maps. Adres en contacten ALARM SOUND
Location of ALARM SOUND on the google maps. Address and contacts of ALARM SOUND

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARM SOUND ALARM SOUND: LES MAخTRES MAROQUINIERS | CAVES SAINT AMAND | YVES ROCHER | BROOKLYN | Henkel Surface Technologies Benelux

Other related companies as ALARM SOUND: LES MAخTRES MAROQUINIERS | CAVES SAINT AMAND | YVES ROCHER | BROOKLYN | Henkel Surface Technologies Benelux

ALARM SOUND is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALARM SOUND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08329803466. Het bedrijf ALARM SOUND bevindt zich op het adres: RUE ADOLPHE PRINS 77; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van ALARM SOUND is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARM SOUND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARM SOUND, openstaande posities, locatie van ALARM SOUND op de kaart.

ALARM SOUND is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALARM SOUND, company assigned to the tax number BE08329803466. The company ALARM SOUND is located at the address: RUE ADOLPHE PRINS 77; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of ALARM SOUND is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARM SOUND is not available. You also can look at reviews of ALARM SOUND, open positions, location of ALARM SOUND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARM SOUND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARM SOUND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARM SOUND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARM SOUND, employees, financial statistics.