LES MAخTRES MAROQUINIERS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LES MAخTRES MAROQUINIERS
Private companiesWater Transportation • LES MAخTRES MAROQUINIERS

Contactgegevens LES MAخTRES MAROQUINIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES MAخTRES MAROQUINIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES MAخTRES MAROQUINIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT 1ER 18-20; 7100; LA LOUVIبRE, België

Telefoon (phone): 64222791 (+32-64222791) 64222791 (+32-64222791)

Fax (fax): +32 (86) 392-15-18 +32 (86) 392-15-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES MAخTRES MAROQUINIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES MAخTRES MAROQUINIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES MAخTRES MAROQUINIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES MAخTRES MAROQUINIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES MAخTRES MAROQUINIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES MAخTRES MAROQUINIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES MAخTRES MAROQUINIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES MAخTRES MAROQUINIERS
Products information LES MAخTRES MAROQUINIERS

BTW identificatienummer (tax): BE03256866455
Ondernemingsnummer: 5737304687
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LES MAخTRES MAROQUINIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES MAخTRES MAROQUINIERS
(Get full report from official database of BE for LES MAخTRES MAROQUINIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES MAخTRES MAROQUINIERS
Addition kinds of activities for LES MAخTRES MAROQUINIERS

22530300. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
34440301. Downspouts, plaatmetaal | Downspouts, sheet metal
35420203. Druk remmen | Press brakes
35560108. Melkverwerkende machines, niet inbegrepen | Milk processing machinery, nec
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
49530103. Radioactieve afvalstoffen, verwijdering | Radioactive waste materials, disposal
50750102. Luchtfilters | Air filters
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij LES MAخTRES MAROQUINIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES MAخTRES MAROQUINIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES MAخTRES MAROQUINIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES MAخTRES MAROQUINIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van LES MAخTRES MAROQUINIERS in sociale netwerken
Look for responds of LES MAخTRES MAROQUINIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES MAخTRES MAROQUINIERS. Laat een reactie achter voor LES MAخTRES MAROQUINIERS. LES MAخTRES MAROQUINIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES MAخTRES MAROQUINIERS. Leave a respond for LES MAخTRES MAROQUINIERS. LES MAخTRES MAROQUINIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES MAخTRES MAROQUINIERS op de google maps. Adres en contacten LES MAخTRES MAROQUINIERS
Location of LES MAخTRES MAROQUINIERS on the google maps. Address and contacts of LES MAخTRES MAROQUINIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES MAخTRES MAROQUINIERS LES MAخTRES MAROQUINIERS: TOUSSAINT- NYSSENNE SA | Sinnaeve M | STOFFIJN E | Wils J BVBA | SPORTING GOODS

Other related companies as LES MAخTRES MAROQUINIERS: TOUSSAINT- NYSSENNE SA | Sinnaeve M | STOFFIJN E | Wils J BVBA | SPORTING GOODS

LES MAخTRES MAROQUINIERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES MAخTRES MAROQUINIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256866455. Het bedrijf LES MAخTRES MAROQUINIERS bevindt zich op het adres: RUE ALBERT 1ER 18-20; 7100; LA LOUVIبRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in LES MAخTRES MAROQUINIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES MAخTRES MAROQUINIERS is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES MAخTRES MAROQUINIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES MAخTRES MAROQUINIERS, openstaande posities, locatie van LES MAخTRES MAROQUINIERS op de kaart.

LES MAخTRES MAROQUINIERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES MAخTRES MAROQUINIERS, company assigned to the tax number BE03256866455. The company LES MAخTRES MAROQUINIERS is located at the address: RUE ALBERT 1ER 18-20; 7100; LA LOUVIبRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in LES MAخTRES MAROQUINIERS were not found.
The main activity of LES MAخTRES MAROQUINIERS is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LES MAخTRES MAROQUINIERS is not available. You also can look at reviews of LES MAخTRES MAROQUINIERS, open positions, location of LES MAخTRES MAROQUINIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES MAخTRES MAROQUINIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES MAخTRES MAROQUINIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES MAخTRES MAROQUINIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES MAخTRES MAROQUINIERS, employees, financial statistics.