DRUKO

Contactgegevens DRUKO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 330; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89491158 (+32-89491158) 89491158 (+32-89491158)

Fax (fax): +32 (55) 447-63-47 +32 (55) 447-63-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKO
Products information DRUKO

BTW identificatienummer (tax): BE03402709960
Ondernemingsnummer: 1412811279
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 432,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DRUKO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKO
(Get full report from official database of BE for DRUKO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKO
Addition kinds of activities for DRUKO

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial

Werken bij DRUKO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKO. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

 • Schilder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

 • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

 • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: WAASSOLAR

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

 • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van DRUKO in sociale netwerken
Look for responds of DRUKO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKO. Laat een reactie achter voor DRUKO. DRUKO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKO. Leave a respond for DRUKO. DRUKO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKO op de google maps. Adres en contacten DRUKO
Location of DRUKO on the google maps. Address and contacts of DRUKO

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKO DRUKO: BBL | Homeopathisch Centrum Internationale School | ERIC TOMMELEIN | GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL | CONDROZ CARRELAGES

Other related companies as DRUKO: BBL | Homeopathisch Centrum Internationale School | ERIC TOMMELEIN | GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL | CONDROZ CARRELAGES

DRUKO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03402709960. Het bedrijf DRUKO bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 330; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 432,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKO is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKO, openstaande posities, locatie van DRUKO op de kaart.

DRUKO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKO, company assigned to the tax number BE03402709960. The company DRUKO is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 330; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 432,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKO were not found.
The main activity of DRUKO is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKO is not available. You also can look at reviews of DRUKO, open positions, location of DRUKO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKO, employees, financial statistics.