Homeopathisch Centrum Internationale School

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Homeopathisch Centrum Internationale School
Private companiesAgricultural Production - Crops • Homeopathisch Centrum Internationale School

Contactgegevens Homeopathisch Centrum Internationale School: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Homeopathisch Centrum Internationale School: address, phone, fax, email, website, opening hours

Homeopathisch Centrum Internationale School

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Twaalf septemberstraat 19; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel), België

Telefoon (phone): 011 73 23 55; 011 73 32 71 (+32-011 73 23 55; 011 73 32 71) 011 73 23 55; 011 73 32 71 (+32-011 73 23 55; 011 73 32 71)

Fax (fax): 011 73 48 65 (+32-011 73 48 65) 011 73 48 65 (+32-011 73 48 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Homeopathisch Centrum Internationale School: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Homeopathisch Centrum Internationale School"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Homeopathisch Centrum Internationale School"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Homeopathisch Centrum Internationale School, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Homeopathisch Centrum Internationale School. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Homeopathisch Centrum Internationale School, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Homeopathisch Centrum Internationale School. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Homeopathisch Centrum Internationale School
Products information Homeopathisch Centrum Internationale School

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Homeopathisch Centrum Internationale School zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Homeopathy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Homeopathisch Centrum Internationale School
(Get full report from official database of BE for Homeopathisch Centrum Internationale School)

Aanvulling soorten activiteiten voor Homeopathisch Centrum Internationale School
Addition kinds of activities for Homeopathisch Centrum Internationale School

283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
28440502. Gezichtscrèmes of lotions | Face creams or lotions
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
51990601. Zakken, textiel | Bags, textile
73891802. Handgereedschap ontwerpers | Hand tool designers

Werken bij Homeopathisch Centrum Internationale School: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Homeopathisch Centrum Internationale School: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Homeopathisch Centrum Internationale School. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Homeopathisch Centrum Internationale School. Looking for open vacancies in other companies

  • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van Homeopathisch Centrum Internationale School in sociale netwerken
Look for responds of Homeopathisch Centrum Internationale School in social networks

Lees alle opmerkingen voor Homeopathisch Centrum Internationale School. Laat een reactie achter voor Homeopathisch Centrum Internationale School. Homeopathisch Centrum Internationale School bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Homeopathisch Centrum Internationale School. Leave a respond for Homeopathisch Centrum Internationale School. Homeopathisch Centrum Internationale School on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Homeopathisch Centrum Internationale School op de google maps. Adres en contacten Homeopathisch Centrum Internationale School
Location of Homeopathisch Centrum Internationale School on the google maps. Address and contacts of Homeopathisch Centrum Internationale School

Andere gerelateerde bedrijven als come Homeopathisch Centrum Internationale School Homeopathisch Centrum Internationale School: CUYPERS P | Christiance | EURIMMO | FEUILLAT H. | EUG?NE DIERCKX

Other related companies as Homeopathisch Centrum Internationale School: CUYPERS P | Christiance | EURIMMO | FEUILLAT H. | EUG?NE DIERCKX

Homeopathisch Centrum Internationale School is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Homeopathisch Centrum Internationale School, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf Homeopathisch Centrum Internationale School bevindt zich op het adres: Twaalf septemberstraat 19; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Homeopathy. Producten gemaakt in Homeopathisch Centrum Internationale School zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Homeopathisch Centrum Internationale School is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Homeopathisch Centrum Internationale School is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Homeopathisch Centrum Internationale School, openstaande posities, locatie van Homeopathisch Centrum Internationale School op de kaart.

Homeopathisch Centrum Internationale School is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Homeopathisch Centrum Internationale School, company assigned to the tax number BE01487792968. The company Homeopathisch Centrum Internationale School is located at the address: Twaalf septemberstraat 19; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Homeopathy. Products created in Homeopathisch Centrum Internationale School were not found.
The main activity of Homeopathisch Centrum Internationale School is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Homeopathisch Centrum Internationale School is not available. You also can look at reviews of Homeopathisch Centrum Internationale School, open positions, location of Homeopathisch Centrum Internationale School on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Homeopathisch Centrum Internationale School, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Homeopathisch Centrum Internationale School, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Homeopathisch Centrum Internationale School, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Homeopathisch Centrum Internationale School, employees, financial statistics.