CONDROZ CARRELAGES

Contactgegevens CONDROZ CARRELAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONDROZ CARRELAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONDROZ CARRELAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 69B; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83215124 (+32-83215124) 83215124 (+32-83215124)

Fax (fax): +32 (14) 113-58-32 +32 (14) 113-58-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONDROZ CARRELAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONDROZ CARRELAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONDROZ CARRELAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONDROZ CARRELAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONDROZ CARRELAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONDROZ CARRELAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONDROZ CARRELAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONDROZ CARRELAGES
Products information CONDROZ CARRELAGES

BTW identificatienummer (tax): BE01642425537
Ondernemingsnummer: 7913146972
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CONDROZ CARRELAGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONDROZ CARRELAGES
(Get full report from official database of BE for CONDROZ CARRELAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONDROZ CARRELAGES
Addition kinds of activities for CONDROZ CARRELAGES

34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage
49610000. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
70320302. Jachtkamp | Hunting camp

Werken bij CONDROZ CARRELAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONDROZ CARRELAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONDROZ CARRELAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONDROZ CARRELAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Werfleider Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een werfleider Industriebouw.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van CONDROZ CARRELAGES in sociale netwerken
Look for responds of CONDROZ CARRELAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONDROZ CARRELAGES. Laat een reactie achter voor CONDROZ CARRELAGES. CONDROZ CARRELAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONDROZ CARRELAGES. Leave a respond for CONDROZ CARRELAGES. CONDROZ CARRELAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONDROZ CARRELAGES op de google maps. Adres en contacten CONDROZ CARRELAGES
Location of CONDROZ CARRELAGES on the google maps. Address and contacts of CONDROZ CARRELAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come CONDROZ CARRELAGES CONDROZ CARRELAGES: FRANCOVERA | GARAGE DEWULF | MICHEL BAIVIER | D.G.T. INFORMATIQUE | B. CUYVERS

Other related companies as CONDROZ CARRELAGES: FRANCOVERA | GARAGE DEWULF | MICHEL BAIVIER | D.G.T. INFORMATIQUE | B. CUYVERS

CONDROZ CARRELAGES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONDROZ CARRELAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01642425537. Het bedrijf CONDROZ CARRELAGES bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 69B; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in CONDROZ CARRELAGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONDROZ CARRELAGES is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONDROZ CARRELAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONDROZ CARRELAGES, openstaande posities, locatie van CONDROZ CARRELAGES op de kaart.

CONDROZ CARRELAGES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONDROZ CARRELAGES, company assigned to the tax number BE01642425537. The company CONDROZ CARRELAGES is located at the address: RUE GRANDE 69B; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in CONDROZ CARRELAGES were not found.
The main activity of CONDROZ CARRELAGES is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONDROZ CARRELAGES is not available. You also can look at reviews of CONDROZ CARRELAGES, open positions, location of CONDROZ CARRELAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONDROZ CARRELAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONDROZ CARRELAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONDROZ CARRELAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONDROZ CARRELAGES, employees, financial statistics.