DRUKKERIJ VANDEPUT

Contactgegevens DRUKKERIJ VANDEPUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VANDEPUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VANDEPUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORENSTRAAT 7-9; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16452004 (+32-16452004) 16452004 (+32-16452004)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VANDEPUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VANDEPUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VANDEPUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VANDEPUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VANDEPUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VANDEPUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VANDEPUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VANDEPUT
Products information DRUKKERIJ VANDEPUT

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DRUKKERIJ VANDEPUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VANDEPUT
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VANDEPUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VANDEPUT
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VANDEPUT

481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
13219900. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
44899902. Excursieboot exploitanten | Excursion boat operators
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant

Werken bij DRUKKERIJ VANDEPUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VANDEPUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VANDEPUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VANDEPUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Bereider (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

 • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

 • medewerker Undercoating (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

 • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

 • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Administratieve bediende (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

 • Logistiek medewerker (VOORDE)

  Regio: VOORDE

  Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

  Type: Vaste Job

  Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VANDEPUT in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VANDEPUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VANDEPUT. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VANDEPUT. DRUKKERIJ VANDEPUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VANDEPUT. Leave a respond for DRUKKERIJ VANDEPUT. DRUKKERIJ VANDEPUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VANDEPUT op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VANDEPUT
Location of DRUKKERIJ VANDEPUT on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VANDEPUT

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VANDEPUT DRUKKERIJ VANDEPUT: MARC VAN DER HAEGEN | Delinco NV | Frame 25-Dirk De Clercq BVBA | Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus | MANEX

Other related companies as DRUKKERIJ VANDEPUT: MARC VAN DER HAEGEN | Delinco NV | Frame 25-Dirk De Clercq BVBA | Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus | MANEX

DRUKKERIJ VANDEPUT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VANDEPUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf DRUKKERIJ VANDEPUT bevindt zich op het adres: TORENSTRAAT 7-9; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VANDEPUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VANDEPUT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VANDEPUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VANDEPUT, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VANDEPUT op de kaart.

DRUKKERIJ VANDEPUT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VANDEPUT, company assigned to the tax number BE05067687988. The company DRUKKERIJ VANDEPUT is located at the address: TORENSTRAAT 7-9; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VANDEPUT were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VANDEPUT is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VANDEPUT is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VANDEPUT, open positions, location of DRUKKERIJ VANDEPUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VANDEPUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VANDEPUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VANDEPUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VANDEPUT, employees, financial statistics.