Frame 25-Dirk De Clercq BVBA

Contactgegevens Frame 25-Dirk De Clercq BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frame 25-Dirk De Clercq BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frame 25-Dirk De Clercq BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijzeltand 7; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 0475 98 95 58 (+32-0475 98 95 58) 0475 98 95 58 (+32-0475 98 95 58)

Fax (fax): 09 329 02 10 (+32-09 329 02 10) 09 329 02 10 (+32-09 329 02 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frame 25-Dirk De Clercq BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frame 25-Dirk De Clercq BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frame 25-Dirk De Clercq BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frame 25-Dirk De Clercq BVBA
Products information Frame 25-Dirk De Clercq BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03964111328
Ondernemingsnummer: 1020599365
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Frame 25-Dirk De Clercq BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video - Production and realisation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frame 25-Dirk De Clercq BVBA
(Get full report from official database of BE for Frame 25-Dirk De Clercq BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frame 25-Dirk De Clercq BVBA
Addition kinds of activities for Frame 25-Dirk De Clercq BVBA

233500. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
30860000. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged

Werken bij Frame 25-Dirk De Clercq BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frame 25-Dirk De Clercq BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

Zoek naar antwoorden van Frame 25-Dirk De Clercq BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Laat een reactie achter voor Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Frame 25-Dirk De Clercq BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Leave a respond for Frame 25-Dirk De Clercq BVBA. Frame 25-Dirk De Clercq BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frame 25-Dirk De Clercq BVBA op de google maps. Adres en contacten Frame 25-Dirk De Clercq BVBA
Location of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA on the google maps. Address and contacts of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Frame 25-Dirk De Clercq BVBA Frame 25-Dirk De Clercq BVBA: De Pauw Roger BVBA | CHRISTIAAN ROMBOUTS | AZ Elektro | Verbocht M | De Leenheer I

Other related companies as Frame 25-Dirk De Clercq BVBA: De Pauw Roger BVBA | CHRISTIAAN ROMBOUTS | AZ Elektro | Verbocht M | De Leenheer I

Frame 25-Dirk De Clercq BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03964111328. Het bedrijf Frame 25-Dirk De Clercq BVBA bevindt zich op het adres: Krijzeltand 7; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video - Production and realisation. Producten gemaakt in Frame 25-Dirk De Clercq BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frame 25-Dirk De Clercq BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frame 25-Dirk De Clercq BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, openstaande posities, locatie van Frame 25-Dirk De Clercq BVBA op de kaart.

Frame 25-Dirk De Clercq BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, company assigned to the tax number BE03964111328. The company Frame 25-Dirk De Clercq BVBA is located at the address: Krijzeltand 7; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video - Production and realisation. Products created in Frame 25-Dirk De Clercq BVBA were not found.
The main activity of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA is not available. You also can look at reviews of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, open positions, location of Frame 25-Dirk De Clercq BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frame 25-Dirk De Clercq BVBA, employees, financial statistics.