Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus

Contactgegevens Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kwadeweg 84A; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 258 06 37 (+32-09 258 06 37) 09 258 06 37 (+32-09 258 06 37)

Fax (fax): 09 258 17 80 (+32-09 258 17 80) 09 258 17 80 (+32-09 258 17 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus
Products information Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus

BTW identificatienummer (tax): BE07102355957
Ondernemingsnummer: 6780181884
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus
(Get full report from official database of BE for Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus
Addition kinds of activities for Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus

01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
26790104. Pijpen en fittingen, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pipes and fittings, fiber: made from purchased material
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service
75210202. Parkeergarage | Parking garage

Werken bij Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Looking for open vacancies in other companies

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus in sociale netwerken
Look for responds of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Laat een reactie achter voor Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Leave a respond for Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus. Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus op de google maps. Adres en contacten Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus
Location of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus on the google maps. Address and contacts of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus

Andere gerelateerde bedrijven als come Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus: Art Décor | Aerts B | DEPLANTERD-DEPAUW | ALNO ATH SPRL | FA. VAN EESSEL THILLY

Other related companies as Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus: Art Décor | Aerts B | DEPLANTERD-DEPAUW | ALNO ATH SPRL | FA. VAN EESSEL THILLY

Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07102355957. Het bedrijf Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus bevindt zich op het adres: Kwadeweg 84A; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, openstaande posities, locatie van Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus op de kaart.

Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, company assigned to the tax number BE07102355957. The company Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus is located at the address: Kwadeweg 84A; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. Products created in Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus were not found.
The main activity of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus is not available. You also can look at reviews of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, open positions, location of Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plusprint Drukkerij t.a.v. dhr De Plus, employees, financial statistics.