DEPLANTERD-DEPAUW

Contactgegevens DEPLANTERD-DEPAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPLANTERD-DEPAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPLANTERD-DEPAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CH?E DE PHILIPPEVILLE 253; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71220893 (+32-71220893) 71220893 (+32-71220893)

Fax (fax): +32 (10) 870-42-34 +32 (10) 870-42-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPLANTERD-DEPAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPLANTERD-DEPAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPLANTERD-DEPAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPLANTERD-DEPAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPLANTERD-DEPAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPLANTERD-DEPAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPLANTERD-DEPAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPLANTERD-DEPAUW
Products information DEPLANTERD-DEPAUW

BTW identificatienummer (tax): BE06834014892
Ondernemingsnummer: 9279296875
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPLANTERD-DEPAUW
(Get full report from official database of BE for DEPLANTERD-DEPAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPLANTERD-DEPAUW
Addition kinds of activities for DEPLANTERD-DEPAUW

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site
72990104. Scalp behandeling service | Scalp treatment service
76929901. Automotive lassen | Automotive welding
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij DEPLANTERD-DEPAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPLANTERD-DEPAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPLANTERD-DEPAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPLANTERD-DEPAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van DEPLANTERD-DEPAUW in sociale netwerken
Look for responds of DEPLANTERD-DEPAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPLANTERD-DEPAUW. Laat een reactie achter voor DEPLANTERD-DEPAUW. DEPLANTERD-DEPAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPLANTERD-DEPAUW. Leave a respond for DEPLANTERD-DEPAUW. DEPLANTERD-DEPAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPLANTERD-DEPAUW op de google maps. Adres en contacten DEPLANTERD-DEPAUW
Location of DEPLANTERD-DEPAUW on the google maps. Address and contacts of DEPLANTERD-DEPAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPLANTERD-DEPAUW DEPLANTERD-DEPAUW: CORPS DE POMPIERS | Elle | Kindt Yvan | ETIENNE PERSIJN | SEGHERStechnologies

Other related companies as DEPLANTERD-DEPAUW: CORPS DE POMPIERS | Elle | Kindt Yvan | ETIENNE PERSIJN | SEGHERStechnologies

DEPLANTERD-DEPAUW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPLANTERD-DEPAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834014892. Het bedrijf DEPLANTERD-DEPAUW bevindt zich op het adres: CH?E DE PHILIPPEVILLE 253; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van DEPLANTERD-DEPAUW is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPLANTERD-DEPAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPLANTERD-DEPAUW, openstaande posities, locatie van DEPLANTERD-DEPAUW op de kaart.

DEPLANTERD-DEPAUW is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPLANTERD-DEPAUW, company assigned to the tax number BE06834014892. The company DEPLANTERD-DEPAUW is located at the address: CH?E DE PHILIPPEVILLE 253; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of DEPLANTERD-DEPAUW is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPLANTERD-DEPAUW is not available. You also can look at reviews of DEPLANTERD-DEPAUW, open positions, location of DEPLANTERD-DEPAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPLANTERD-DEPAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPLANTERD-DEPAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPLANTERD-DEPAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPLANTERD-DEPAUW, employees, financial statistics.