GEORGIUS DUYCK

Contactgegevens GEORGIUS DUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGIUS DUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGIUS DUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOELAEKENDREEF 29; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93888353 (+32-93888353) 93888353 (+32-93888353)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGIUS DUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGIUS DUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGIUS DUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGIUS DUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGIUS DUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGIUS DUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGIUS DUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGIUS DUYCK
Products information GEORGIUS DUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GEORGIUS DUYCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGIUS DUYCK
(Get full report from official database of BE for GEORGIUS DUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGIUS DUYCK
Addition kinds of activities for GEORGIUS DUYCK

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
274199. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
35969905. Mail schalen | Mail scales
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers

Werken bij GEORGIUS DUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGIUS DUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGIUS DUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGIUS DUYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van GEORGIUS DUYCK in sociale netwerken
Look for responds of GEORGIUS DUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGIUS DUYCK. Laat een reactie achter voor GEORGIUS DUYCK. GEORGIUS DUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGIUS DUYCK. Leave a respond for GEORGIUS DUYCK. GEORGIUS DUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGIUS DUYCK op de google maps. Adres en contacten GEORGIUS DUYCK
Location of GEORGIUS DUYCK on the google maps. Address and contacts of GEORGIUS DUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGIUS DUYCK GEORGIUS DUYCK: IMMOSID | SCHOONHEIDSINSTITUUT KARIN | AB'6-KIECKENS STEPHANIE | Colaes C | SPINNERIJ BLANCQUAERT NV

Other related companies as GEORGIUS DUYCK: IMMOSID | SCHOONHEIDSINSTITUUT KARIN | AB'6-KIECKENS STEPHANIE | Colaes C | SPINNERIJ BLANCQUAERT NV

GEORGIUS DUYCK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGIUS DUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf GEORGIUS DUYCK bevindt zich op het adres: BOELAEKENDREEF 29; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in GEORGIUS DUYCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGIUS DUYCK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGIUS DUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGIUS DUYCK, openstaande posities, locatie van GEORGIUS DUYCK op de kaart.

GEORGIUS DUYCK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGIUS DUYCK, company assigned to the tax number BE07497863769. The company GEORGIUS DUYCK is located at the address: BOELAEKENDREEF 29; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in GEORGIUS DUYCK were not found.
The main activity of GEORGIUS DUYCK is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGIUS DUYCK is not available. You also can look at reviews of GEORGIUS DUYCK, open positions, location of GEORGIUS DUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGIUS DUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGIUS DUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGIUS DUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGIUS DUYCK, employees, financial statistics.